enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

PARİS 2024 YAZ OLİMPİYAT OYUNLARI CANLI İZLE – TRT SPOR ve TRT SPOR YILDIZ CANLI YAYIN

PARİS 2024 YAZ OLİMPİYAT OYUNLARI CANLI İZLE – TRT SPOR ve TRT SPOR YILDIZ CANLI YAYIN
REKLAM ALANI
27.07.2024 14:38
12
A+
A-

Milli sporcularımız madalyalar için sahne alıyor. Olimpiyat Oyunları’nın heyecanı, canlı yayında tüm hızıyla yaşanıyor. Farklı dallarda oynanacak maçlarda tüm Türkiye bir yürek olup sporcularını destekleyecek.

Millilerimizin karşılaşmalarını canlı izlemek isteyenler, TRT SPOR ve TRT SPOR YILDIZ kanallarını takip edebilirler.

Canlı İzleme Linkleri:

  • TRT SPOR Canlı İzle
  • TRT SPOR YILDIZ Canlı İzle

Açılış Töreni

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Savaşlar nedeniyle 1916, 1940 ve 1944 yıllarında yapılamayan Yaz Olimpiyatları, 33. kez düzenleniyor. Açılış töreni Seine Nehri’nde gerçekleştirildi.

29 spor dalının yanı sıra breakdans, sportif tırmanış ve dalga sörfü de bu oyunlara dahil edildi. 17 gün sürecek müsabakalarda 10 bin 500 sporcu mücadele edecek.

Madalya kazanan sporcular, Paris’in bir parçasını da yanlarında götürecekler. Eyfel Kulesi’nin tadilatı sırasında değiştirilen parçalar, madalyaların içine yerleştirildi. Böylece sporcular, Eyfel Kulesi’nden orijinal bir parça taşıyacaklar. Her bir demir parçanın ağırlığı 18 gram olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.