enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Papara Nedir? Papara Dolandırıcılığı Var mıdır, Güvenli midir?

Papara Nedir? Papara Dolandırıcılığı Var mıdır, Güvenli midir?
REKLAM ALANI
06.08.2024 15:58
12
A+
A-

Papara: Güvenilir, Kullanımı Kolay Bir Finansal Platform

Papara, elektronik para kuruluşu olarak 2016’da faaliyete geçen bir finansal teknoloji şirketidir. Ödeme kartlarından çevrimiçi ödeme sistemlerine, yurt dışı para transferinden işletme ihtiyaçlarına kadar uçtan uca finansal çözümler sunmaktadır.

Papara’nın Özellikleri

  • Bankaya bağlı değildir.
  • Türkiye’de ilk kez banka dışı kuruluş tarafından sunulan ön ödemeli kart üretir.
  • Master, Visa ve BKM üyesidir.
  • 20 milyondan fazla bireysel ve 4.500’den fazla ticari kullanıcısı vardır.
  • Kullanım ve kart aidatı ücreti almaz.
  • Cashback kazanma ve fatura ödeme gibi hizmetler sunar.

Papara Güvenilir mi?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Dikkatli kullanımla Papara’yı güvenle kullanabilirsiniz. Örneğin, dolandırıcılık yapanlara dikkat edin, cihazınızı virüslere karşı koruyun ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Papara hesabınıza para yüklerken yalnızca Papara uygulamasını veya web sitesini kullanın. Hesap numaranızı, kullanıcı bilgilerinizi ve şifrenizi üçüncü kişilerle paylaşmayın.

Papara Hesap Kiralama Suç mudur?

Papara hesap kiralama son derece risklidir. Hesap yalnızca sizin tarafınızdan kullanılmalıdır. Üçüncü kişilere kullandırırsanız, bu kişiler paraları aklamaya çalışabilir ve siz de bu suçlarla ilgili soruşturmalara dahil edilebilirsiniz. Papara bu tür faaliyetleri önlemek için sürekli incelemeler yapar. Hesabınızı başka kişilerin kullandığını tespit ederse kapatır.

Papara Hesap Kiralamanın Cezası

Papara hesapları yalnızca hesap sahipleri tarafından kullanılabilir. Kullanıcı bilgileri ve şifreler üçüncü kişilere verilemez. Hesabını kullandıran kullanıcı, 5549 sayılı Kanun kapsamında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası alabilir. Papara, şüpheli durumları kontrol eder ve hesapları dondurabilir, askıya alabilir veya kapatabilir. Şüpheli işlemler Mali Suçları Araştırma Kurulu’na bildirilir. Hesaplarda kalan bakiye, yasalara göre kullanıcı tarafından çekilemez. Hukuk dışı işlemlerin gerçekleştirilmesi durumunda hesap sahibi cezai sorumluluğa sahiptir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.