enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Özgür Özel: Yarın karar alalım, iki ay sonra seçim olsun

Özgür Özel: Yarın karar alalım, iki ay sonra seçim olsun
REKLAM ALANI
03.07.2024 11:37
1
A+
A-

Nilüfer Gürsoy’un Cenaze Törenine Katılan Özgür Özel: Erken Seçim Çağrısı Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Adalet Partisi Milletvekili ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Gürsoy’un cenaze törenine katıldı.

Tören sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Özel, erken seçim çağrısında bulundu. "Yarın karar alalım, iki ay sonra seçim olsun" ifadelerini kullanan Özel, ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik krizlere dikkat çekti.

AKP ve MHP’yi hedef alan Özel, "Biriniz fakirliğin konuşulmasını istemiyorsunuz, diğeriniz ise Sinan Ateş suikastını gölgelemeye çalışıyorsunuz" dedi.

Özel, Türkiye’nin temel sorunlarının çözümü için acil eyleme geçilmesi gerektiğini vurguladı. "Ülkeyi daha fazla belirsizliğe sürükleyemiyoruz" diyen Özel, vatandaşların değişim talebinin yüksek olduğunu belirtti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

CHP lideri, erken seçimin hem ülke hem de partisi için gerekli olduğunu söyledi. "Toplumda bir değişim rüzgarı esiyor ve biz bu rüzgara kulak vermeliyiz" diyen Özel, seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

Özel, ülkenin sorunlarını çözmek için kapsamlı bir politikalar paketi hazırladıklarını belirtti. "Ekonomik büyüme, sosyal adalet ve demokratik reformlar önceliklerimiz olacak" diyen Özel, tüm vatandaşların katkılarıyla yeni bir Türkiye inşa etmek istediklerini vurguladı.

CHP lideri, erken seçim çağrısını tekrarlayarak, "Ülkemizi krizden çıkarmak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için birlikte çalışalım. Yarın karar verelim, iki ay sonra seçime gidelim" ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.