enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Özgür Özel: Saniye Ateş’in gözyaşlarında boğulacaksınız

Özgür Özel: Saniye Ateş’in gözyaşlarında boğulacaksınız
REKLAM ALANI
04.07.2024 11:02 | Son Güncellenme: 04.07.2024 11:03
0
A+
A-

Sinan Ateş Cinayetinin Dördüncü Duruşması Başladı

Ankara’da Sinan Ateş’in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği olaya ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü duruşması yapıldı. Duruşmada gergin anlar yaşandı. Ateş’in annesi Saniye Ateş konuşurken fenalaştı ve salona sağlık görevlileri çağrıldı.

Bu sırada, Ayşe Ateş sanıklara dönerek, “Bu kadın burada ölürse hesabını hepinize sorarım.” diye bağırdı. Duruşmaya saat 10.50’ye kadar ara verildi.

CHP’li Özgür Özel’in Açıklaması

Verilen arada gazetecilere açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Özel, Ayşe Ateş’in bugün mahkemede önemli bilgiler vereceğini söyledi. Özel, AKP ve MHP’ye de şu çağrıyı yaptı:

“Ayşe Ateş, ifadesinde hayati konulara değinecek. Bu salonda gerçekler ortaya çıkıyor. Sinan Ateş’in arkadaşları, annesini gözyaşları içinde dinliyorlar. Bu cinayette parmağı olan çürükleri ayırmazsanız bu bozukluk size de sirayet edecek. Partinizi ve ittifakınızı bu çürümeden kurtarmak için yapmanız gereken şey o çürümüşleri ayrıştırmak. Eğer ‘Bize de bulaşır. Sarı öküzü vermeyiz, verirsek başka yerlere gider’ derseniz, Saniye Ateş’in, Ayşe Ateş’in gözyaşlarında boğulacaksınız. Birkaç çürük yapı için illegal iş birliğine girmeyi bırakın, bu yükten kendinizi kurtarın. Bu, o partinin ve ittifak ortağının vermesi gereken tarihi bir karar. Bir süre sonra geri dönemeyeceksiniz.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Özel, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu acı içindeki annenin gözyaşlarında boğulup yok olacaksınız. Milletin vicdanında gittikçe olumsuz bir yer ediniyorsunuz. Bu iş artık sadece siyasetle ilgili değil. Bu, vicdan meselesidir. Vicdanı olanlar ve olmayanlar ayrılacak. Siyasi hesaplar yapıyorsanız millet de vicdanın yanında duracak, Saniye Ateş’in yanında duracak. Bu milletin vicdanı, bu cinayetin aydınlanmasına engel olanları tarihe gömecek.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.