enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Okan Buruk: Olimpiyat Stadı’nı çok istemiyordum

Okan Buruk: Olimpiyat Stadı’nı çok istemiyordum
REKLAM ALANI
12.07.2024 09:29
2
A+
A-

Galatasaray’ın LASK Linz Yenilgisi ve Okan Buruk’un Açıklamaları

Avusturya’da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, LASK Linz ile karşılaştı ve 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, değerlendirmelerde bulundu.

“Kampın ilk maçıydı. Yoğun antrenmanlar gerçekleştirdik. Bizim için faydalı bir karşılaşma oldu. Genç oyuncularımıza şans tanıdık. İyi bir hazırlık maçıydı. Ben memnunum. Mücadele temiz geçti. İki takım da futbol odaklıydı. Güzel bir maç seyrettik. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Onların 4. hazırlık maçıydı. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposundan memnunuz. Rakibimizi tebrik ediyoruz.”

Buruk, Yusuf Demir ve Metehan Baltacı’nın performansları hakkında şu ifadeleri kullandı: “Yusuf’un hazır geldiğini gördük. Bu oyuncular bize mesaj veriyor aslında. İyi çalışmış, iyi bir şekilde geldi. Yusuf’tan bu mesajı aldık. Mental olarak da önceki seneye göre çok daha iyi durumda. Bugün hem toplu hem topsuz oyunda çok iyiydi. Çok fazla top kazandı. Metehan’ı beğeniyoruz. Geçen sene ve önceki sene kamplarında Metehan’ı sürekli oynatmaya çalıştık.”

“Zaha önemli maçlar oynadı. Fiziksel olarak tam hazır olmasa da istekli olduğunu gösterdi. Çok değerli bir oyuncu. Geçen sezonki şampiyonlukta da birçok maçta katkı sağladı. Önemli maçlar kazandırdı. Yabancı oyuncu sayısını seçmekte çok zorlanacağız. Özel oyuncular. Bununla ilgili planımızı yapacağız. Bazı genç oyuncularımızı yine kiralık vereceğiz.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Süper Lig fikstürüyle ilgili konuşan Buruk, “Fikstürler oynanmadan avantaj diyemeyiz. Önümüze gelen fikstürü oynayacağız. Geçen sezon 36 maçı kazanmıştık, bu sezon da hepsini kazanmak istiyoruz. Rekorları devam ettirerek 25. şampiyonluğu hedefliyoruz.”

Süper Kupa maçının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olmasına dair ise deneyimli teknik adam, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Olimpiyat Stadı’ysa Allah kolaylık versin hepimize. Sahayı görüyor musunuz? Herkese bir dürbün gerekecek. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Bazen geri dönerken bir pozisyon geçmiş, başka bir pozisyon başlıyor. Ben çok istemiyordum ama Beşiktaş’ın istediği de Olimpiyat Stadı’ydı. Hayırlısı olsun. İki iyi takım bir araya gelecek. Bizim için de Süper Kupa maçı bir hazırlık hedefi. Tekrar bir kupa kazanmak istiyoruz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.