enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2463
EURO
37,0226
ALTIN
3.027,87
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

NATO, Türkiye’nin BRICS ile işbirliğini takdir ediyor

NATO, Türkiye’nin BRICS ile işbirliğini takdir ediyor
22.10.2024 23:37
3
A+
A-

NATO ve Türkiye’nin İlişkileri

NATO’da 32 demokratik ülke var ve elbette zaman zaman tartışmalar yaşanıyor. Ancak Türkiye’nin hem NATO ülkeleriyle hem de BRICS ülkeleriyle işbirliği yaptığının farkındayız. Bu konuda haklılar.

Ankara’nın BRICS ile işbirliği, ittifak ülkelerinde soru işaretlerine neden olabilir. Ancak bu durum, Türkiye’nin NATO ile olan ilişkilerini etkilemeyecektir. Türkiye’de NATO oldukça popüler ve NATO da Türkiye’de popüler. Dolayısıyla Türkiye’nin NATO üyesi olarak kalacağına inanıyorum.

Başkan Erdoğan’ın Ekim ayında BRICS zirvesine katılacağı açıklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.