enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Narin görmemesi gereken bir şey mi gördü? Katil amcası mı abisi mi? Amca Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Annesi ifadesinde ne dedi?

Narin görmemesi gereken bir şey mi gördü? Katil amcası mı abisi mi? Amca Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Annesi ifadesinde ne dedi?
REKLAM ALANI
09.09.2024 23:55
5
A+
A-

Narin Güran Cinayeti Son Gelişmeleri

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Şimdiye kadar 24 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Nevzat B.’nin ifadesi ortaya çıktı. Nevzat B., Salim Güran’ın Narin’in cesedini saklaması için kendisine verdiğini söyledi: “Salim Güran battaniyeye sarılı bir şey gösterip ‘Bunu yok edeceksin’ dedi. ‘İyi düşün, sana 200 bin lira veririm’ dedi. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp çuvalın içine birlikte koyduk. Muhtar Salim Güran ile birlikte giderken ‘Göl’ diye tabir ettiği Eğertutmaz Deresi’ni işaret ederek ‘Oraya götür’ dedi. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Oraya çuvalı bıraktım ve üzerine taş koydum.”

Nevzat B., Salim Güran’ın yeğeni Narin’i neden öldürdüğünü bilmediğini, ancak sosyal medyada Narin’in babasına “Sana unutamayacağın bir acı yaşatacağım” dediğini duyduğunu söyledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Narin Güran’ın cansız bedeninin taşındığı kırmızı otomobilin arama çalışmalarına katılan helikopterden alınan görüntülere yansıdığı ortaya çıktı. Nevzat B.’nin, Salim Güran’ın arabasından aldığı cesedi taşıdığı görüldü.

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, cinayet hakkında şunları söyledi: “Soruşturmacı birime göre bu olay, aile içi ahlak dışı ilişkilerle ilgili. Amcanın sorgusu sırasında hakim, Narin’in annesiyle ilişkisi ve çocuğun kendisinden olup olmadığı hakkında sorular sordu. Bu sorular, Narin’in görmemesi gereken bir şey görmüş olabileceği yönünde şüphe uyandırıyor.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.