enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Mustafa Erhan Hekimoğlu: Gollerin devamı Dolmabahçe’de

Mustafa Erhan Hekimoğlu: Gollerin devamı Dolmabahçe’de
REKLAM ALANI
22.07.2024 09:14
2
A+
A-

Beşiktaş’ın Parlayan Yıldızları

Beşiktaş öz kaynak sisteminin son ürünleri olan Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Yakup Arda Kılıç, Slovenya kampında hedeflerini ve hayallerini paylaştı.

Golcü Mustafa Hekimoğlu

Grazer maçında attığı iki gol ve bir asistle dikkatleri üzerine çeken Mustafa, “Çok mutluyum. Özellikle ilk golde Semih Kılıçsoy’un asist yapması çok daha özel bir andı benim için. İnşallah Beşiktaş’ta daha çok gol atarım. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Gollerime resmi maçlarda da stadımızda da devam etmek istiyorum,” dedi.

Siyah-beyazlı akademiye 10 yaşında giren Mustafa Hekimoğlu, “A Takım’da artık gençsin genç değilsin diye bir durum yok. Burada işler ciddileşiyor. Artık çocukluğu bırakıp buraya odaklanıyorsun. Güzel ilerliyor, takımdaki büyüklerimiz ve hocalarımız bize sahip çıkıyor. Samet hoca geldikten sonra burada işler çok değişti. Bize bakış açısı değişti. Altyapıdan daha fazla oyuncu çıkmaya başladı. Değerliyiz şu anda,” diye konuştu.

Kanat Oyuncusu Yakup Arda Kılıç

Yakup Arda Kılıç da Van Bronckhorst ile uyumlu çalıştıklarını vurguladı. “Giovanni hocanın genç olması, bizimle daha alakalı olmasına sebep oluyor. Yaşı büyük hocaların iletişimi yüksek olmuyor. Gio hocanın iletişimi bizimle çok iyi,” diyen kanat oyuncusu, ilk oynadığı Gaziantep maçını da unutamıyor:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Burak Hoca ile şans buldum. İlk maçıma çıkabileceğimi söylüyordu. Heyecandan uyumadım. Maç geldi, dakika 20, ısınmaya gittim. Ben gireceğimi hiç düşünmüyordum. Ghezzal sakatlandı. ‘Oynar mısın?’ dedi, ‘Oynarım’ dedim. Dakika 60’ta girsem heyecandan ölürdüm, o anda girince heyecanımı da unuttum. Ağabeyim tribünde bembeyaz olmuş. Ailem en büyük destekçim.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.