enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Murat Özbostan: ABD için küfür değil destek lazım

Murat Özbostan: ABD için küfür değil destek lazım
REKLAM ALANI
12.09.2024 10:17
2
A+
A-

Milli Takım’ın Zıtlıklı Oyunları

Milli Takım, Galler ve İzlanda karşısında farklı iki yüz gösterdi. Galler’e karşı alınan sonuç hayal kırıklığı yaratırken, İzlanda karşısında tatmin edici bir oyun serglendi. İşte bu siyah ve beyaz uçurumlar, eleştirilerin de ikiye bölünmesine yol açtı.

TFF, Montella’nın Yanında Olmalı

İlk maçın ardından yerden yere vurulan Milli Takım Teknik Direktörü Montella, İzlanda karşısında beğeni topladı. Ancak eleştiriler, hakaret boyutuna ulaştı. TFF’nin Montella’yı desteklemesi, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Montella ile Dünya Kupası’na ABD’ye gideceğiz” açıklamasıyla da destek buluyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Mourinho’nun Beşiktaş’ı Göz Ardı Etmesi

Jose Mourinho’nun Türkiye’ye gelmesi heyecan yarattı. Ancak Mourinho’nun konuşmalarındaki Galatasaray vurgusu dikkat çekiyor. Beşiktaş’ı göz ardı eden Portekizli teknik adamın bu tavrı, psikolojik baskı yaratmayı hedefliyor.

Zaha Transferinin Yol Açtığı Kerem Aktürkoğlu Kaybı

Galatasaray’ın en değerli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun satılması, takımın dengelerini alt üst etti. Bu ayrılığın nedeni, geçen sezon yapılan Zaha transferi olarak gösteriliyor. Zaha’nın takıma hem maddi hem de manevi olarak zarar verdiği düşünülüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.