enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

MSB kaynaklarından S-400 iddialarına net yanıt!

MSB kaynaklarından S-400 iddialarına net yanıt!
REKLAM ALANI
29.08.2024 12:34
3
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetleri Terörle Mücadele Operasyonları

Türk Silahlı Kuvvetleri, “terörü kaynağından yok etme” stratejisi doğrultusunda Irak ve Suriye’nin kuzeyinde kapsamlı operasyonlar yürütüyor. Bu operasyonlar sonucunda 65 terörist daha etkisiz hale getirildi, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan bu yana 1.828’e yükseldi. Ayrıca, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan bir PKK’lı teslim oldu.

TCG Anadolu ve TCG Gökova’nın ABD Gemileriyle Eğitimleri

Milli Savunma Bakanlığı, TCG Anadolu ve TCG Gökova’nın ABD Donanması’na ait USS Wasp gemisinde gerçekleştirdiği eğitimlerle ilgili olarak açıklama yaptı. Bu eğitimlerin, bölgedeki dost ve müttefik ülkelerle ortak çalışabilirliği artırmak amacıyla yapılan “geçiş eğitimleri” olduğunu ve “tatbikat” olmadığını vurguladı. Bakanlık, eğitimlerle ilgili bilgi verilmemesinin nedenini ABD tarafının paylaşımına uyma olarak açıkladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

S400 Hava Savunma Sistemi

Bakanlık, S400 hava savunma sistemiyle ilgili olarak, sistemin kullanılmaması şartıyla F-35 satışının yapılabileceği iddialarını yalanladı. Sistemin hala Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde olduğunu ve hava savunma ihtiyacının devam ettiğini belirtti.

Beşar Esad’ın Açıklamaları

Bakanlık, Beşar Esad’ın son açıklamalarına ilişkin olarak, Türkiye’nin Suriye’deki varlığının ülkenin bölünmesini ve bir terör koridoru oluşturulmasını önlediğini vurguladı. Türkiye’nin, istikrarlı ve müreffeh bir Suriye görmek istediğini ve görüşmeye açık olunduğunu ifade etti.

Katar’da Deniz Hava Unsur Komutanlığı

Bakanlık, Katar’da Deniz ve Hava Unsur Komutanlığı kurulacağını duyurdu. Bu kapsamda, 6 F-16 uçağı ve görevli personel Katar’a konuşlandırıldı. Deniz Unsur Komutanlığı’nda görev yapacak iki gemi de Katar’a intikal ediyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.