enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2917
EURO
37,0081
ALTIN
3.013,05
BIST
8.729,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Mourinho, Oosterwolde için kötü haberi verdi! Basına kadro göndermesi

Mourinho, Oosterwolde için kötü haberi verdi! Basına kadro göndermesi
23.10.2024 16:53
2
A+
A-

Başlık: José Mourinho, Manchester United Maçı Öncesi Konuştu

Giriş:
Fenerbahçe Teknik Direktörü José Mourinho ve Sebastian Szymanski, UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile oynanacak maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Jayden Oosterwolde Hakkında Açıklama:
Mourinho, “Jayden Oosterwolde’nin bu sezon başka bir maç oynayabileceğini sanmıyorum. Sezon onun için bitti. Mayıs’ın başında 2-3 maç oynarsa benim için ekstra olur” dedi.

Manchester United Hakkında Görüşleri:
“Manchester United’ın korkması için bir sebep yok. Ama onlar için kolay bir maç olmayacağını söyleyebilirim. Onlar da biliyor bunun zorlu bir maç olacağını. Hafta sonu oynadıkları maçı düşünerek rotasyon yapacaklarını sanmıyorum. Fenerbahçe bir zamanlar Manchester United’ı yenmişti, Manchester United da Old Trafford’da Fenerbahçe’yi 3-0 yenmişti. O dönem Manchester United’ın teknik direktörü de bendim. Moussa Sow harika bir gol atmıştı o maçta. Golü hak etmiştik.”

Premier Lig’deki Durumları:
“Benim Manchester United dönemimle şimdiki dönem arasındaki fark şu: Onlar şu anda Erik ten Hag’a destek veriyorlar. Hocalarının ve takımlarının değişebileceğine inanıyorlar. Manchester United’dayken Avrupa Ligi’ni kazanmıştık. Onlara her zaman en iyisini diliyorum. Premier Lig’de ikinci olmuştuk. Hala ligi kazanabiliriz. Manchester City puan silinme cezası alırsa kazanmış olabiliriz. O zaman bana madalya ve bonus vermeliler.”

Avrupa Ligi’nin Favorileri:
“Avrupa’da kazanmadılar ama kaybetmediler de. Manchester United’ın aldığı sonuçlar bir şey ama potansiyelleri başka bir şey. Yüksek potansiyele sahip olduklarını düşünüyorum. En favori iki takım hangisi diye sorarsanız ‘United ve Tottenham’ derim. Yarın, en güçlü adaylardan biriyle oynayacağız.”

Sol Bek Seçimiyle İlgili Görüşleri:
“Sol bek oynayacak oyuncu için televizyondaki uzmanlardan tavsiye alabilirim. Kostic, Jayden ve Levent yok ama o uzmanların her şey için bir çözümü vardır. Onların tavsiyesini alırsam korunmuş olurum çünkü seçimi onlar yapmış olur. Szymanski olabilir belki, solak hızlı bir oyuncu. Ama gol de atmadığı gibi… Uzman tavsiyesi belki böyle olur. Sonrasında da bakarız onun olduğu tarafta Rashford mu yoksa Garnacho mu oynayacak?”

Manchester United’a Karşı Duyguları:
“Manchester United’ın transferleriyle ilgili yorum yapamam. Onlara başarılar diliyorum. Futbolun doğası gereği onlarla karşılaşacağız ve ben kazanmak istiyorum. Manchester United’ın durumuna güldüğümü ve akıl oyunları yaptığımı düşünebilirsiniz. Onları analiz ettik ve gerçekten iyi bir takım. Yakın zamanda başarıya ulaşacaklardır. Umarım yakın zamanda olur. İngiltere’ye gitmeyi planlıyorsam o zamandan önce başarıya ulaşırlar. Şu an onlara karşı bir hissim yok. Manchester United’ı 11’e 11 yenemeyiz! Yarın 35 bin kişinin arkamızda olmasına ihtiyacımız var.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.