enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Mourinho büyük takımlarda böyle konuşmazdı

Mourinho büyük takımlarda böyle konuşmazdı
REKLAM ALANI
15.08.2024 07:30
5
A+
A-

Başlık: İcardi, Mourinho’ya Cevap Verdi

Giriş: Fenerbahçe’ye elenmenin ardından gülümseyen fotoğrafı paylaşan Mauro İcardi, Galatasaray’ın antrenmanı öncesinde basının karşısına çıktı ve Jose Mourinho’nun kendisi hakkındaki sözlerini yorumladı.

İcardi’nin Sözleri:

“Mourinho gibi harika bir hocanın böyle önemsiz bir konuyu gündeme getirmesi ilginç. Büyük takımlarda böyle şeyler yapmazdı sanırım. Yaptığını da hatırlamıyorum. Tabii ki Galatasaray bu ligin en büyüğü. Her zaman Galatasaray’a karşı konuşacak insanlar olacaktır.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“İki senedir saha dışı birçok olayla mücadele ettik. Ancak biz her zaman sahaya odaklandık ve bunun sonucunda iki şampiyonluk kazandık. Rakiplerimizi rahatsız edecek şeyler söylüyor olabilirler.”

“Sezon yeni başlamışken böyle söylemler çok gereksiz. Biz futbola odaklanmaya devam edeceğiz. Son iki sezonda ödüllerimizi sahada odaklanarak aldık. Aynı şeyi tekrar yapmayı hedefliyoruz.”

“Benim için kilo önemli değil. Takım için mücadele ediyorum. Beşiktaş maçından sonra biraz antrenman kaçırdığım doğru. Sosyal medyada abartılıyor ama söylenenlere göre formda olmadığım dönemde gol kralı oldum. Dries de en çok asist yapan oyuncu oldu. 50 maçta 55 gol attık ve rekorlar kırdık. Altı ay antrenmansız gol kralı oldum.”

“Kısa sürede Türkiye’yi temsil eden biri haline geldim. İnsanların sevgisini hissediyorum. Gollerimle onları mutlu etmek ve yüzlerini güldürmek benim için gurur verici.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.