enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Montella: Fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum

22.06.2024 18:32
280
A+
A-

EURO 2024: A Milli Takım Portekiz’e Mağlup

Portekiz’e 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının iyi başladığını ancak ilk golden sonra moral olarak çöküş yaşadıklarını belirtti. Montella ayrıca kaleci tercihi ve Arda Güler’in yedek kalması hakkında da konuştu.

Kaleci Değişikliği

Montella, kaleci tercihlerinin teknik bir karar olduğunu vurgulayarak, “Her kalecimiz son derece yetenekli. Altay, İtalya karşısında harikaydı. Galler maçında da oyuna sonradan girerek iyi bir performans sergiledi. Ancak bu sabah bir sakatlık haberiyle uyandık. Böyle durumlarda milli takım hocalarının işi zorlaşıyor çünkü durumlar kötüye gittikçe hedef oluyorlar.”

Arda Güler’in Yedek Kalması

Montella, Arda Güler’in yedek kalmasının nedenini sakatlık riski olarak açıkladı: “Bu yaptığımız bir tercih. İsmail uzun bir sakatlıktan döndü ve henüz 90 dakika oynayacak kadar hazır değil. 45 dakika ile 90 dakika arasındaki fark önemli. Arda Güler için çok üzgünüm. Oyuna girdiğinde bir sakatlık riski vardı. Onu oyuna sürerken gol atma şansı olabileceğini düşündük. Ancak sakatlanma ihtimalini göz önünde bulundurmak zorundaydık.”

Mücadele Ruhuna Vurgu

Montella, takımının mücadele ruhuna vurgu yaparak, “Genel olarak fena bir maç geçirdiğimizi düşünmüyorum. İlk 20 dakikada rakipten daha fazla gol pozisyonu yakaladık. Ancak böyle takımlara karşı gol atamayınca işler zorlaşıyor. İlk golün ardından moralimiz bozuldu ama toparlanıp ikinci golü yedik. Tekrar toparlanmaya çalıştık ve sonuna kadar mücadele ettik. Yolumuz uzun. Farkındayız. Birbirimize güveniyoruz ve özgüvenimiz kırılmadı.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI
Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.