enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Milli Takım için Euro 2024’te hesap zamanı!

Milli Takım için Euro 2024’te hesap zamanı!
REKLAM ALANI
28.06.2024 09:25 | Son Güncellenme: 28.06.2024 09:26
1
A+
A-

Avusturya’nın Gizemli Gücü: EURO 2024’ün En Büyüleyici Takımı

2024 Avrupa Şampiyonası’nın en çok konuşulan takımlarından biri olan Avusturya ile 2 Temmuz’da Leipzig’de yapılacak son 16 turunda karşı karşıya geleceğiz. D Grubu’nu lider olarak tamamlayan Avusturya, ilk maçında Fransa’ya Wöber’in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenilse de, Polonya ve Hollanda’yı mağlup ederek şampiyonanın en heyecan verici takımlarından biri haline geldi.

Avusturya’nın bu başarıları, savunma gücüne, etkili hücumlarına ve kararlılıklarına bağlanıyor. Savunmada, Bayern Münih kalecisi Heinz Lindner ve Sevilla’nın güvenilir stoperi Philipp Lienhart öne çıkıyor. Hücumda ise Real Madrid’in genç yıldızı David Alaba, Leipzig’in golcüsü Christopher Nkunku ve Manchester City’nin yıldızı Erling Haaland gibi yetenekler yer alıyor.

Avusturya’nın teknik direktörü Andreas Herzog, takımının karakterinden ve kararlılığından bahsederek, “Oyuncularım kazanma arzusuyla dolu. Zorluklar karşısında asla pes etmiyorlar” diyor.

Millî takımımız da Avusturya’ya karşı ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor. 26 Mart’ta oynanan hazırlık maçında 6-1 mağlup olan Türkiye, bu kez sahadan farklı bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor. Özellikle savunma hataları konusunda dikkatli olmamız ve hücumda daha etkili olmamız gerekiyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye, Avusturya ile oynadığı 17 maçta 7 galibiyet alırken 9 mağlubiyet yaşadı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı. Ancak Avrupa Şampiyonası finallerinde iki takım ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, her iki takım için de büyük bir sınav olacak. Avusturya’nın gizemli gücünün üstesinden gelip çeyrek finale yükselebilecek miyiz?

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.