enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

MHP grubunda dikkat çeken anlar! Bahçeli oturarak konuşuyor

MHP grubunda dikkat çeken anlar! Bahçeli oturarak konuşuyor
REKLAM ALANI
25.06.2024 08:44
4
A+
A-

MHP Lideri Bahçeli’nin TBMM Grup Toplantısı’nda Gündem Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Geçmişte ayakta konuşan Bahçeli, bu kez oturarak konuştu ve konuşma metnini prompter yerine önündeki kağıttan okudu.

Diyarbakır ve Mardin Yangınları

Bahçeli, Diyarbakır ve Mardin’de çıkan ve 15 kişinin hayatını kaybettiği örtü yangınına ilişkin taziyelerini sundu. Mağdur vatandaşlara devletin destek vereceğini belirtti. Bahçeli, yangının çıkış nedenlerinin tespit edilmesi gerektiğine vurgu yaptı ve sabırlı olunması çağrısında bulundu. Bahçeli, Diyarbakır Barosu’nun yangınla ilgili açıklamasını eleştirdi. “Provokatörlerin” Kürt kökenli vatandaşları istismar ettiğini ve kardeşliği bozmaya çalıştığını ifade etti. Bahçeli, bu oyunların bozulması gerektiğini vurguladı.

Sinan Ateş Cinayeti

Bahçeli, 1 Temmuz’da ilk duruşması görülecek olan Sinan Ateş cinayetine ilişkin de konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yüklenerek partisinin cinayetle ilişkilendirilmesini kınadı. Bahçeli, adaletin tecelli edeceğinden emin olduğunu belirtti.

Anız Yangınlarını Provokasyon Olarak Nitelendirdi

Bahçeli, anız yangınlarının potansiyel nefretleri dışa vurmak için kullanıldığını öne sürdü. Bu yangınları “provokatörlerin rant devşirme ve yalan sahasını genişletme” fırsatı olarak değerlendirdiğini ifade etti. Bahçeli, kardeşlik bağlarını korumak için milli birliğe vurgu yaptı. Kürt kökenli vatandaşların istismarının önlenmesi gerektiğini belirtti.

Yolsuzluk ve Cezasızlık

Bahçeli, yolsuzluk ve cezasızlığın ülkeye zarar verdiğini söyledi. Adaletin herkese eşit şekilde uygulanması gerektiğini vurguladı. Bahçeli, yolsuzluğun ve cezasızlığın toplumun temellerini sarstığını belirtti.

Seçimlere Hazırlık

Bahçeli, MHP’nin yaklaşan seçimlere hazır olduğunu ifade etti. Parti teşkilatının seçim çalışmalarına hız vermesi gerektiğini vurguladı. Bahçeli, MHP’nin Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.