enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

MG yeni hibrit teknolojili otomobilini tanıttı

MG yeni hibrit teknolojili otomobilini tanıttı
REKLAM ALANI
13.07.2024 16:37
3
A+
A-

MG e-HS: Yenilikçi Tasarımı ve Çığır Açan Teknolojisiyle Şarj Edilebilir Hibrit Piyasasına Damgasını Vuruyor

Yeni Nesil Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV)

Türkiye’nin otomotiv sahnesinde önemli bir oyuncu olarak öne çıkan MG, e-HS modelinin yeni versiyonu ile şarj edilebilir hibrit araçlar pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Daha uzun menzili, genişletilmiş boyutları ve çok yönlü teknolojik özellikleriyle e-HS, SUV’ler arasında hızla üst sıralara tırmanmaya hazır görünüyor.

Olağanüstü Verimlilik ve Uzun Menzil

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden SAIC’in geliştirdiği özel hibrit yazılımı sayesinde MG e-HS, benzersiz bir menzil ve performans sunuyor. 105 kW (142 PS) gücündeki 1,5 litrelik benzinli turbo motor ve 135 kW gücündeki elektromotorun birleşiminden oluşan şarj edilebilir hibrit sistemi, şaşırtıcı bir 373 PS güç üretiyor. Araç, 21,4 kWsa kapasiteli yüksek verimli bataryası ve 55 litrelik yakıt deposu sayesinde 1000 km’yi aşan bir sürüş menzili sunuyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Gerçek Elektrikli Sürüş

e-HS’i rakiplerinden ayıran en önemli özelliği, 100 km’yi aşan bir mesafeyi sıfır yakıt tüketimiyle tamamen elektrikli olarak katedebilme yeteneğidir. Bu özellik, şehir içi sürüşler için ideal olup yakıt tasarrufu sağlar ve emisyonları sıfıra indirir. Uzun yolculuklarda ise benzinli motor devreye girerek menzil endişesini ortadan kaldırır.

Modern ve Atletik Dış Tasarım

SAIC Londra Tasarım Ofisi’nde geliştirilen e-HS, önceki versiyonuna göre daha geniş ve daha uzun bir yapıya sahip. Artan 1.890 mm genişliği ve 4.670 mm uzunluğu, daha atletik bir siluet ve daha ferah bir iç mekan sunuyor. Yeni tasarım dili, aracın önüne daha teknolojik bir görünüm kazandıran yeni ön ızgara ve daha ince farları içeriyor. Farları birbirine bağlayan merkezi siyah panel, aracın genişliğini vurguluyor. Arkada, farların tasarımını yansıtan LED stop lambaları, geceleri benzersiz bir ışık imzası oluşturan merkezi bir motifle birbirine bağlanıyor.

Konforlu ve Şık İç Mekan

e-HS’nin iç mekanı, MG’nin geniş iç hacim, işlevsellik ve konfor sağlama konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Genişletilmiş boyutları, yolculara daha ferah ve rahat bir kabin sunuyor. Çok sayıda depolama alanı, günlük eşyalar için bolca yer sağlarken, iki adet 12,3 inç büyüklüğündeki yüksek çözünürlüklü ekran, gelişmiş bilgi-eğlence özellikleri sunuyor. 360° çevre görüş kamerası ve kablosuz akıllı telefon şarjı gibi işlevler, donanım seviyesine bağlı olarak mevcuttur. Kaliteli malzemeler ve şık tasarım, üst sınıf vurguları yansıtarak kabini daha da rahatlatıcı ve şık bir ortama dönüştürüyor. Modern tasarımlı vites kolu ve gelişmiş kumandalarla donatılmış üç kollu direksiyon, temel temas noktalarında gelişmişlik hissi uyandırıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.