enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0152
EURO
37,9055
ALTIN
2.824,21
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

METEOROLOJİK UYARI! Yeni haftada hava nasıl olacak? İstanbul dahil kuvvetli yağış var!

METEOROLOJİK UYARI! Yeni haftada hava nasıl olacak? İstanbul dahil kuvvetli yağış var!
REKLAM ALANI
08.09.2024 10:08
4
A+
A-

Türkiye’de Hava Durumu: Sağanak Yağış Uyarısı

Yurdun kuzey ve iç kısımları parçalı, yer yer çok bulutlu olacak. Marmara’nın kuzey ve doğusu, Ege’nin kuzeydoğusu, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve kuzeydoğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısında yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde az bulutlu ve açık hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre, yağışların Batı Karadeniz (Bolu hariç), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, İstanbul’un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas’ın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. Mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve doğu kesimlerinde güney ve batılı yönlerden hafif ila orta kuvvette esecek. İstanbul ve Kırklareli’nin Karadeniz kıyılarında kısa süreli kuvvetli (30-50 km/saat) rüzgarlar bekleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İstanbul ve Diğer Kentler için Uyarı

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, “Bugün öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz kuvvetli, öğleden sonra Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Toroslar, İstanbul’un kuzey kıyıları, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Sivas’ın doğusu kuvvetli yağışlı geçecek” dedi.

İstanbul’da aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Öğle saatlerinde kuzey kıyılarda yağışların kuvvetli olması tahmin ediliyor. Akşam yağışların kesilmesi bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe günleri İstanbul’da daha kuvvetli yağmurlar görülebilir.

Marmara Bölgesi’nde bugün rüzgar kuzeyden kuvvetli esecek. Sıcaklıklar 2 derece düşecek ve pazartesi günü tekrar 2 derece yükselecek. Karadeniz kıyılarında denize girmek sakıncalı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.