enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Mert Müldür: Çekya’nın golünde yüzde 100 faul var

Mert Müldür: Çekya’nın golünde yüzde 100 faul var
REKLAM ALANI
27.06.2024 00:41
0
A+
A-

**Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımız Çekya’yı Devirip Son 16’ya Yükseldi**

Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda Çekya’yı 2-1 mağlup ederek muhteşem bir zafer elde etti ve son 16 biletini kopardı. Karşılaşmanın ardından Milli Takımımızın güvenilir savunma oyuncusu Mert Müldür, maç sonu TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Mert Müldür, zafer sevincini şöyle ifade etti: “Tüm taraftarlarımıza, her daim yanımızda olan ve bizi destekleyen tüm futbolseverlere, takım arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Muazzam bir mücadele sergiledik. Geçmişte bu tür takımlara karşı oldukça zorlanırdık. 95-100 dakika direndikten sonra maçın son anlarında gol yerdik. Ancak artık bu konuda kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Bu tip takımları mağlup etmeyi öğrendik.”

Müldür, maçın hakem kararlarına da değindi: “Yediğimiz golde kalecimiz Mert Günok’a faul yapıldığına inanıyorum. Kaleci topu iki eliyle kavradı, ardından bir müdahale yaşandı. Benim içgüdüm bunun net bir faul olduğunu söylüyor ancak hakem kararı vermeyi tercih etmedi. Bizler de hakem kararlarına rağmen kazanmasını bildik.”

Milli oyuncu, Milli Takımımızın gelişimini şu sözlerle vurguladı: “Bu zafer, takımımızın ne kadar ilerlediğinin bir kanıtı. Artık bu tür zorlu maçlarda son dakikalarda gol yemeyerek mücadele edebiliyoruz. Bu, uzun vadede başarımız için hayati bir faktör.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Müldür, Avrupa Şampiyonası’nın geri kalanı için heyecanını dile getirdi: “Son 16 turu için sabırsızlanıyoruz. Her maç bir final ve biz her maça kazanmak için çıkacağız. Bu turnuvada tarih yazmaya kararlıyız.”

Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki son 16 mücadelesinde İngiltere ile karşı karşıya gelecek. Maç, 26 Haziran 2024 tarihinde oynanacak. Tüm futbolseverler, Milli Takımımızın bu zorlu mücadelede yine başarılı olacağına ve Avrupa’da tarih yazmaya devam edeceğine inanıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.