enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0437
ALTIN
2.829,16
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çıktı mı? Önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etti!

MasterChef Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan çıktı mı? Önlüğünü bırakıp stüdyoyu terk etti!
REKLAM ALANI
19.09.2024 11:17
1
A+
A-

MasterChef Türkiye’de Mehmet Şef’in Semih’e Sözleri Olay Oldu

MasterChef Türkiye’nin 19 Eylül akşamı yayınlanacak tanıtım fragmanı gündemi meşgul ediyor. Fragmanda, Mehmet Şef’in yarışmacı Semih’e söylediği sözler tartışma yarattı.

Mehmet Şef’in Tartışmalı Sözleri

Fragmanda, Semih yemeğin tadına bakarak “Ben yediğimde bu böyle değildi” diyor. Bu sözler üzerine Mehmet Şef’in öfkesi kabarıyor ve “Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, ‘benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle…’ Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!” sözleriyle tepkisini dile getiriyor.

Semih’in Tepkisi

Bu tartışmanın ardından Semih’in önlüğünü çıkarıp stüdyoyu terk ettiği görülüyor. Yarışmacının MasterChef’ten ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümde belli olacak.

Yarışmanın Devamı

Yarışmacılar, eleme adayının takımlarından çıkmaması için mücadele edecek. #MasterChefTürkiye yeni bölüm, bu akşam 20.00’de TV8’de.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Semihcan Temiz Hakkında

Maldivler’den katılan Semihcan, aslen Mersinli. 26 yaşındaki Temiz, eğitim için 13 yaşından beri bağımsız yaşıyor. Üniversitede işletme okurken aşçılık kariyerine yönelmiş. Mersin’de bir restoranda çalıştıktan sonra Montenegro, Dubai ve Maldivler’de deneyim kazanmış.

MasterChef Türkiye yarışmasının ilk turunda et tabağı ve dövme pilavıyla tüm şeflerden evet oyu alarak ana kadroya girmişti. Semihcan, yarışmadaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.