enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Lise müdür yardımcısı otomobilinde vurularak öldürüldü

Lise müdür yardımcısı otomobilinde vurularak öldürüldü
REKLAM ALANI
26.06.2024 08:20
1
A+
A-

Çayırova’da Müdür Yardımcısına Suikast: Saldırgan Olaydan Önce Bekliyordu

Çayırova ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde görev yapan Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, sabah saatlerinde uğradığı bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Çoğaç, sabah saat 09.00 sularında okula gitmek üzere evinden çıktı ve aracına bindi. Emniyet kemerini taktığı sırada, kendisini bekleyen şüpheli bir kişi aracına yaklaştı ve başına tek el ateş etti. Ağır yaralanan Çoğaç, kanlar içerisinde kalırken, şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çoğaç’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Çoğaç kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı ve şüphelinin kaçtığı yönünde araştırma yaptı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri, şüphelinin olaydan yaklaşık bir saat önce Çoğaç’ın evinin yakınında beklediğini ortaya çıkardı. Görgü tanıklarının ifadeleri de şüphelinin saldırıyı planlayarak gerçekleştirdiği yönünde bilgiler verdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Güvenlik güçleri, şüphelinin kimliğini tespit etmeye ve yakalamaya yönelik operasyonlar düzenliyor.

Çoğaç’ın ailesi ve yakınları, olayın şokuyla yıkıldı. Öğretmen arkadaşları ve öğrencileri de büyük bir üzüntü yaşadı. Çayırova halkı, böyle korkunç bir olayın kendi ilçelerinde yaşanmasından dolayı şaşkınlık ve korku içindeydi.

Olayla ilgili soruşturma, tüm yönleriyle devam ediyor. Polis, şüphelinin yakalanması ve saldırının arkasındaki nedenlerin ortaya çıkarılması için yoğun bir şekilde çalışıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.