enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

LGBT sapkınlığına karşı binler hep bir ağızdan haykırdı: Küresel ve emperyalist örgütler çocuklarımızdan uzak dur!

LGBT sapkınlığına karşı binler hep bir ağızdan haykırdı: Küresel ve emperyalist örgütler çocuklarımızdan uzak dur!
REKLAM ALANI
15.09.2024 16:37
3
A+
A-

Büyük Aile Buluşması: “LGBT Sapkınlığına Son”

Toplumun temeli olan aileyi korumak ve LGBT konusundaki farkındalığı artırmak için kurulmuş Büyük Aile Platformu, İstanbul Fatih’te “Dursun Bu Hayasızca Akın” sloganıyla Büyük Aile Buluşması mitingini düzenledi.

7’den 70’e her yaştan insanın katıldığı mitingde, LGBT’ye karşı önlem alınması istendi. Miting öncesinde, dünyadaki LGBT karşıtı videolar ve mağdurların anlatımları katılımcılara gösterildi. AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da mitinge katıldı.

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, küresel bir kötülük olarak nitelendirdiği LGBT propagandasının durdurulması için kendi cinsiyetiyle barışık nesiller yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ali Nuri Türkoğlu, “Çocuklarımızdan elinizi çekin. Bu konu kötü yerlere gidiyor” dedi.

Macar aktivist Reka Szilagyi, “Allah bizi böyle yaratmadı. LGBT’nin ailemize bulaşmasına izin vermemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, halkın LGBT propagandasının yasaklanması yönünde kanun istediğini belirtti.

Konuşmaların ardından katılımcılar, Fatih Saraçhane’den Beyazıt Meydanı’na yürüyüş düzenlediler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.