enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Leipzig meydanlarında coşku: Avusturya-Türkiye maçına saatler kala

Leipzig meydanlarında coşku: Avusturya-Türkiye maçına saatler kala
REKLAM ALANI
02.07.2024 19:42
42
A+
A-

Türk Taraftarların Coşkulu EURO 2024 Yürüyüşü

Avusturya ile oynanan EURO 2024 karşılaşması öncesinde, A Milli Futbol Takımı’nın binlerce destekçisi, Leipzig sokaklarında coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Wilhelm-Leuschner-Platz İstasyonu’ndan başlayan alay, ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler taşıyan taraftarlarla doldu. Coşkuyla marşlar söyleyerek milli takıma moral veren taraftarlar, organizasyonda Filistin bayraklarının da dalgalandığını gösterdi.

Yaklaşık 2 kilometre süren yürüyüş boyunca taraftarlar, heyecanlı tezahüratlar yaptı ve çevredeki binalardan yükselen ay-yıldızlı bayraklar, milli gururu yansıtıyordu. Alay, Leipzig Stadı’na vardığında, 41 bin kişilik stadyumda yaklaşık 25 bin Türk taraftarın takımlarını desteklemesi bekleniyordu.

Milli takımın Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılımı, gurur ve heyecan yarattı. Türk taraftarlar, takımlarının zaferine olan inancını göstermek için yollara döküldüler ve Leipzig’in sokaklarını Türk bayrakları ve marşların coşkusuyla doldurdular. Şampiyona boyunca milli takım, bu olağanüstü desteğin gücüyle saha üzerinde mücadele edecek ve ülkenin gurur kaynağı olmaya devam edecek.

Türk futbolunun yükselen yıldızı A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’e iddialı bir şekilde hazırlandı. Turnuvanın en zorlu gruplarından birinde yer alan Türkiye, yetenekli oyuncuları ve teknik direktörünün liderliğinde zorlu rakiplere kafa tutacak. Takımın mücadele azmi ve Türk taraftarların desteği ile Türkiye, Avrupa’nın en büyük futbol sahnesinde iz bırakmaya hazır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

EURO 2024, Türk futbolu için dönüm noktası niteliğinde bir turnuva olabilir. Milli takım, başarılı bir performans sergileyerek ülkeyi yeniden gururlandırabilir ve Türk futbolunun hak ettiği uluslararası itibarı kazanabilir. Leipzig’deki coşkulu yürüyüş, Türk taraftarların takımlarına olan sarsılmaz desteğinin bir göstergesiydi ve bu destek, takıma başarıya giden yolda ilham verecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.