enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

KPSS sınav giriş belgesi yayınlandı! KPSS Lisans giriş belgesi sorgulama ekranı…

KPSS sınav giriş belgesi yayınlandı! KPSS Lisans giriş belgesi sorgulama ekranı…
REKLAM ALANI
04.07.2024 10:38
1
A+
A-

KPSS Hazırlığına Devam Ederken Sınav Yerleri Açıklandı

KPSS’ye hazırlanan adaylar, sınav için hazırlanırken heyecanla bekledikleri bir haberi daha aldı: Sınav yerleri belli oldu. Adaylar, sınav giriş belgelerini ÖSYM AİS’den edinebilirler.

Her yıl binlerce kişinin katıldığı KPSS, kamu sektöründe memur olmak isteyenler için büyük önem taşıyor. Adaylar, KPSS Lisans sınavına girmek için çalışmalarını sürdürürken, sınav yerlerinin açıklanmasıyla birlikte heyecanları da arttı.

KPSS Sınav Yerleri Öğrenme İşlemi

Adaylar, sınav yerlerini ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler. https://ais.osym.gov.tr adresini ziyaret ederek, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sınav giriş belgesi görüntülenebilir ve bu belgede sınav yeri bilgisi yer almaktadır.

KPSS Lisans Sınavı Ne Zaman?

ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre, KPSS Lisans sınavı 14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, bu tarihe kadar çalışmalarını yoğunlaştırarak sınava en iyi şekilde hazırlanmayı hedeflemektedirler.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

ÖSYM’nin Saat Uyarısı

ÖSYM, adayları sınav saatleri konusunda bilgilendirdi. 14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecek olan KPSS Lisans sınavının Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. Aynı gün gerçekleşecek olan Eğitim Bilimleri oturumu için ise adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylar, belirtilen saatlerden önce sınav binalarında hazır bulunarak zaman kaybı yaşamadan sınava girmelerine olanak sağlamalıdırlar. ÖSYM, sınav binalarına zamanında gelmenin önemine dikkat çekerek, adayların bu konuda özenli olmalarını önermektedir.

KPSS Lisans sınavı, kamu sektöründe memur olmak isteyenler için önemli bir adımdır. Adaylar, sınavlarına iyi hazırlanarak başarı elde etmeyi ve hayallerindeki mesleğe kavuşmayı hedeflemektedirler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.