enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

Katil Netanyahu Biden’ın ardından bu kez de Trump ile görüştü!

Katil Netanyahu Biden’ın ardından bu kez de Trump ile görüştü!
REKLAM ALANI
26.07.2024 21:23
3
A+
A-

ABD’de Eski Başkan Trump, Netanyahu ile Görüştü

ABD’de, dün Joe Biden ve Harris ile görüşen Netanyahu, bugün eski Başkan Donald Trump ile Florida eyaletindeki Mar-a-Lago malikanesinde görüştü. Trump, Netanyahu’yu eşiyle birlikte kapıda karşıladı ve “Şimdi onur duydum” dedi. Sara Netanyahu ise Trump’a “Sizi özledik” ifadesini kullandı.

Trump, görüşme öncesinde yaptığı açıklamada, “İsrail için çok iyi bir başkandım. İsrail için benden daha iyi bir ABD başkanı olmadı. Benim Netanyahu ile ilişkim hiç kötü olmadı.” diyerek Gazze’ye ölüm yağdıran siyonistleri savundu.

Netanyahu, Trump’ın başkanlığı sırasında ABD büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma ve ABD’yi İran ile yapılan uluslararası nükleer anlaşmadan çekme gibi politika değişikliklerine dikkat çekti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Öte yandan, Netanyahu’nun Biden ile görüşmesi sonrasında Trump’ı kızdırdığı biliniyor. Trump, seçimin kendisinden çalındığını iddia ederek Netanyahu’yu İsrail’in güvenlik başarısızlıkları nedeniyle eleştirmişti.

Kamuoyu yoklamaları, Harris ve Trump’ın Beyaz Saray için yakın bir yarış içinde olduğunu gösteriyor. Bu durum, dünya liderlerini ABD ile ilişkilerinde bir denge kurmaya yönlendiriyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.