enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Karslı boksör yılın sporcusu oldu

Karslı boksör yılın sporcusu oldu
REKLAM ALANI
17.09.2024 10:04
5
A+
A-

Başlık: Demir Yumruklu Polis Sporcu Yılın Sporcusu Seçildi

Giriş: İstanbul emniyetinde görevli polis memuru ve milli sporcu Ilgar Çelik, Gençlik Konseyi tarafından yılın sporcusu ödülüne layık görüldü. Çelik, bu anlamlı ödülü Kars başta olmak üzere tüm Emniyet Müdürlüğü personeline, şehit ve gazilere armağan etti.

Kars’ın Demiri: Çelik, Türk polis teşkilatına bir gurur daha yaşattı. Dünya Hençlik Konseyi’nin ödül töreninde polis memuru ve profesyonel boksör unvanını taşıyan Çelik, aldığı ödülün Türk polis teşkilatına ait olduğunu vurguladı.

WBC Şampiyonu: Çelik, geçtiğimiz aylarda Kadıköy’de gerçekleşen WBC profesyonel boks gecesinde yedinci maçına çıktı ve galibiyetle ayrıldı. Bu maçla birlikte Çelik, WBC Dünya Şampiyonluk kemeri sahibi oldu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kempo’dan Tebrik: Çelik, Kempo Federasyonu Büyükler A Milli Takım Kaptanı olarak da görev yapıyor. Federasyon Başkanı Halis Avşar, Çelik’in hem spor hem de polislik alanındaki başarılarından dolayı onu kutladı. Avşar, Çelik’in her iki alanda da bağlılığını ve yeteneğini gösterdiğini belirtti.

Çok Yönlü Başarı: Çelik, Kempo Savunma Sanatları sporunda da Avrupa ve Dünya şampiyonudur. Çelik’in başarıları, çok yönlü bir sporcu olduğunu ve azimle çalışmanın karşılığının olduğunu gösteriyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.