enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu

Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu
REKLAM ALANI
28.08.2024 15:07
8
A+
A-

Kalyon Enerji, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin Ana Sponsoru Oldu

Kalyon Enerji ve Kalyon PV, sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk kapsamında, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin ana sponsoru oldu.

Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları Desteği

Türkiye, 28 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları’nda 94 sporcu ile rekor bir katılımla yer alacak. Kalyon Enerji ve Kalyon PV, 7 sporcuya doğrudan destek sağlayarak bu sporcuların yanında olacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Madalya Mücadelesi

Okçuluk Sevgi Yorulmaz, taekwondo Fatih Çelik, atıcılık Cevat Karagöl, judo Döndü Yeşilyurt, halter Abdullah Kayapınar, atletizm Fatma Damla Altın ve Muhammet Khalvandi, Türk bayrağını gururla dalgalandırmak için madalya mücadelesi verecek. Kalyon Enerji ve Kalyon PV, sporcuların yanında yer alarak onların yolculuğuna eşlik edecek.

Kalyon Enerji’nin Sınırları Zorlama Vurgusu

Kalyon Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Dr. Murtaza Ata, Paralimpik sporcuların sınırları zorlayan hedefleriyle ülkeyi büyük bir özveriyle temsil ettiklerini belirtti. Şirket olarak Paralimpik sporcuların azmi ve kararlılığından büyük ilham aldıklarını ifade etti.

Kalyon PV’nin Sosyal Sorumluluk Bilinci

Kalyon PV CEO’su Ersan Tüfekçi, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve bu iş birliğiyle toplumsal fayda yaratma konusundaki kararlılıklarını güçlendirdiklerini söyledi. Paralimpik sporcuları “bu topraklardan doğan güneşler” olarak tanımlayan Tüfekçi, sporcuların ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını vurguladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.