enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Kaan Ayhan: Şampiyonlar Ligi atmosferini hem yaşamak, hem de yaşatmak istiyoruz

Kaan Ayhan: Şampiyonlar Ligi atmosferini hem yaşamak, hem de yaşatmak istiyoruz
REKLAM ALANI
26.08.2024 17:50
5
A+
A-

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Kapısı Önünde

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray, yarın sahasında Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan, Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istediklerini belirterek şöyle konuştu: “Play-Off’un ikinci maçında Şampiyonlar Ligi’ni garantileyip hem oyunumuzla hem de skorla taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımız devam ediyor. En iyi performansımızı sergileyerek hak ettiğimiz yerde, Şampiyonlar Ligi’nde yer almak istiyoruz.”

Sağlık durumunda bir sıkıntı olmadığını söyleyen Kaan Ayhan, “İlk maçtan önce idmanda küçük bir kaza geçirdim ama hazır durumdayım ve yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Galatasaray’ın son yıllarda elde ettiği başarıların beklentileri yükselttiğini ifade eden Kaan Ayhan, “Son zamanlarda kırdığımız rekorlarla bir beklenti oluştu. Mertens ve Icardi gibi oyuncular bile böyle bir rekor yaşamamıştı. Biz de bu beklentileri yükselttik. Yarın sezonun en önemli maçına çıkacağız. Takım arkadaşlarım bunun farkında ve sahada cevabını vereceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.