enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

İzmir’de Kanada vatandaşını dolandıran Iraklı, Bursa’da yakalandı

İzmir’de Kanada vatandaşını dolandıran Iraklı, Bursa’da yakalandı
REKLAM ALANI
17.07.2024 21:43 | Son Güncellenme: 17.07.2024 21:44
1
A+
A-

Güncellenmiş Metin:

İzmir’de Iraklı bir şüpheli, gayrimenkul satışı bahanesiyle bir Kanada vatandaşını dolandırdı ve Bursa’da yakalandı.

Alınan bilgilere göre, İzmir’in Alsancak semtinde Irak vatandaşı A.K. ile bir Kanada vatandaşı gayrimenkul satışı yapmak için görüşme yaptı.

A.K, Kanada vatandaşının güvenini kazanarak 1.400 dolar ile 100 dolarını bilgisi dışında başka bir hesaba aktardı. Daha sonra Kanadan vatandaşının 100 bin dolarını aldığı iddia edilen A.K. kaçtı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli A.K.’nin son olarak Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde olduğunu tespit etti.

Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından İstanbul’a gitmek üzere olan şüpheli A.K. yakalandı. Üzerinden 99.800 dolar ele geçirilen A.K.’nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.