enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

iOS 18 geliştirici betası 2 yayınlandı! Artık iPhone’u Mac’e yansıtabilirsiniz

iOS 18 beta 2 yayınlandı. Apple’ın son güncellemesi ile artık Mac’inizin ekranını iPhone’unuza yansıtabilirsiniz.
iOS 18 geliştirici betası 2 yayınlandı! Artık iPhone’u Mac’e yansıtabilirsiniz
REKLAM ALANI
25.06.2024 01:57 | Son Güncellenme: 25.06.2024 01:55
1
A+
A-
Apple, bu ayın başlarında WWDC 2024’te iOS 18 ve diğer işletim sistemlerini tanıttı. Şirket, tanıttığı bu işletim sistemlerinin geliştirici betalarını tüm Apple Developer kullanıcıları için erişime açtı. Peki, iOS 18 beta 2 ile hangi yenilikler ve iyileştirmeler geliyor? iOS 18 beta 2 ve macOS Sequoia beta 2 bugün yayınlandı. Bu güncelleme, geliştirici betasının ikinci sürümü olarak sunuluyor ve birçok iyileştirme ile yeni özellikleri içeriyor. 22A5297f yapı numarasıyla gelen bu beta sürümü, Mac ve iPhone cihazlarınıza yüklendiğinde artık telefon ekranınızı bilgisayarınıza yansıtmanıza olanak tanıyor. Apple, etkinliğinde bu özelliği duyurmuş ve diğer yeni özellikleri de doğrulamıştı.

#iiOS 18 beta 2 yayınlandı

Yeni güncelleme bununla sınırlı kalmıyor. Diğer dikkate değer bir özellik ise Mac’inizin artık iPhone’unuzdan gelen bildirimleri alabilmesi. Hatta iPhone’unuzdan Mac’inize yansıyan bu bildirimlere tıkladığınızda, ilgili bildirimler iPhone’un arayüzünde açılacak. Ayrıca, iPhone’unuzu Mac bilgisayarınıza yansıttığınızda, telefonunuzun ekranı kilitli olacak. Ancak, yansıtma sırasında telefonunuz StandBy modundaysa, iPhone ekranınızda gösterilenler Mac’inizden kontrol edilebilir olacak. Yeni SharePlay özelliği ile birlikte, başka bir kişinin ekranında çizim yapabilir veya telefonunuzun ekranını kontrol edebilirsiniz.  
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.