enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

İngiltere Hollanda maçı canlı izle! Euro 2024 TRT 1 şifresiz izle! İngiltere Hollanda yarı final HD izle!

İngiltere Hollanda maçı canlı izle! Euro 2024 TRT 1 şifresiz izle! İngiltere Hollanda yarı final HD izle!
REKLAM ALANI
10.07.2024 21:56
2
A+
A-

İngiltere – Hollanda: EURO 2024 Yarı Finali

İngiltere ve Hollanda, 9 Temmuz Salı günü BVB Dortmund Stadyumu’nda yapılacak EURO 2024 yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Maça saat 22.00’de başlanacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak.

İlk 11’ler

  • Hollanda: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders; Malen, Xavi Simons, Memphis Depay; Gakpo
  • İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Trippier; Bellingham, Foden; Kane

Hakem: Felix Zwayer Stad: BVB Dortmund Saat: 22.00 Yayın: TRT 1 / TRT Radyo 1 / Tivibu

Fransa, Avusturya ve Polonya ile birlikte D Grubu’nda mücadele eden Hollanda, 4 puan toplayarak grubunda üçüncü sırada yer aldı. Portakallar, son 16 turunda Romanya’yı 3-0, çeyrek finalde Türkiye’yi ise 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İngiltere, Danimarka, Slovenya ve Sırbistan’ın yer aldığı C Grubu’nda lider olarak son 16 turuna yükseldi. İngilizler, son 16 turunda Slovakya’yı 2-1, çeyrek finalde İsviçre’yi ise penaltılarla geçerek yarı finale adını yazdırdı.

Hollanda, kısa paslaşmaları ve hücumdaki etkili oyunuyla dikkat çekerken, İngiltere ise fizik gücü ve hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınıyor. Bu iki ekibin karşılaşması, hücum ve savunma arasındaki bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

İngiltere ile Hollanda arasındaki bu yarı final maçı, EURO 2024’ün en önemli karşılaşmalarından biri olarak görülüyor. Kazanan takım, 13 Temmuz’da Londra’daki Wembley Stadyumu’nda yapılacak finalde İspanya ile karşılaşma hakkı kazanacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.