enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

İkiz çocuklarından birinin babası başkası çıkmıştı! Esra Erol canlı yayında açıkladı: Sokak ortasında ölü bulundu

İkiz çocuklarından birinin babası başkası çıkmıştı! Esra Erol canlı yayında açıkladı: Sokak ortasında ölü bulundu
REKLAM ALANI
21.09.2024 14:48
4
A+
A-

Esra Erol Vakası: DNA Testi Sonucu Şoke Etti

Bir yıl önce Esra Erol programına katılan Betül Hanım, eşi Veysel’in kendisini kandırarak başka şehre taşındığını ve orada Özge adında bir kadınla dini nikah kıydığını söylemişti. Betül Hanım, 11 yıllık eşi Veysel ve Özge’nin ikiz bebekleri bulunduğunu TikTok üzerinden öğrendiğini aktarmıştı.

Esra Erol’un canlı yayınına çıkan Veysel, ikiz bebeklerden birinin babasının kendisi olmadığını ortaya çıkaran DNA testini istemiştir. Programda uzman bir doktora danışıldı ve nadir görülen bir durum olan “superfecundation” olduğu açıklandı.

İkizlerden Birinin Babası Başka Çıktı

YAZI ARASI REKLAM ALANI

DNA testi sonuçları, Veysel’in sadece bebeklerden birinin babası olduğunu gösterdi. Bu şoke edici sonuç, programda bulunanları ve izleyicileri derinden etkiledi. Betül Hanım, Veysel’den boşanmak istediğini dile getirdi ve Esra Erol tarafından boşanma işlemleri gerçekleştirildi.

Veysel Ölü Bulundu

Bir yıl sonra, Esra Erol canlı yayında üzücü bir haber verdi. Veysel’in sokak ortasında ölü bulunduğu açıklandı. Ölüm nedeni henüz bilinmemektedir.

Esra Erol: “Betül Aşkından Öldü”

Esra Erol, Betül Hanım’ın eski eşi Veysel’in ölümünün şüpheli olduğunu iddia ettiğini söyledi. “Betül, Veysel’i hala seviyordu ve Özge ile evlenmesi nedeniyle çok üzülüyordu. Veysel de Betül’e aşıktı. Bu ilişki çok sancılıydı. Defalarca birbirlerini dövdüler. Uyuşturucu kullanımı da söz konusuydu. Biz Veysel ve Betül’ün boşanmasına yardımcı olduk. Bugün Veysel’in ölüm haberini aldık. Betül, Veysel’in ölümünün şüpheli olduğunu düşünüyor” dedi Esra Erol.

Betül Hanım, şok yaşadığını ve Veysel’in amcasının oğlunun kendisini suçladığını söyledi. “Amcasının oğlu, ‘Senin bedduan tuttu, Veysel öldü’ dedi” şeklinde konuştu Betül Hanım.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.