enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İcardi ve Wanda Nara ayrıldı mı? Açıklama geldi: Denedim ama olmadı…

İcardi ve Wanda Nara ayrıldı mı? Açıklama geldi: Denedim ama olmadı…
REKLAM ALANI
10.07.2024 12:33
0
A+
A-

Mauro İcardi ve Wanda Nara Yine Ayrıldı: “Kişisel ve Sağlık Nedenleriyle…”

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de attığı gollerle gol kralı olan Galatasaray futbolcusu Mauro İcardi, özel hayatındaki sıkıntılı günler devam ediyor. Birkaç kez ayrılıp barışan İcardi ve eşi Wanda Nara, bu kez iddialara göre kesin olarak ayrıldı.

İlişkilerindeki sorunlar nedeniyle magazin ve spor basınında sıkça gündeme gelen çift, daha önce de benzer bir durum yaşamış ve evliliklerine bir şans daha vermişti. Ancak bu kez Wanda Nara’nın açıklaması, çiftin yollarının kesin olarak ayrıldığını doğruluyor.

Wanda Nara’dan Ayrılık Doğrulaması

Wanda Nara, İcardi’yi sosyal medya hesabından takipten çıkardıktan sonra Amerika TV’ye verdiği röportajda, “Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Nara’nın açıklamasına rağmen İcardi’nin eşini takip etmeye devam etmesi dikkat çekti.

Önceki Ayrılık ve Barış Süreci

Wanda Nara ile Mauro İcardi, geçtiğimiz yıl da benzer bir ayrılık süreci yaşamıştı. Çift, evliliklerini sonlandırma kararı almıştı ancak daha sonra ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Bu defa ise barışma ihtimali pek görünmüyor.

İcardi ve Wanda Nara, 2014 yılından bu yana evliler ve iki çocukları bulunuyor. Ancak çiftin ilişkisi, Wanda Nara’nın İcardi’yi Arjantinli rapçi L-Gante ile aldattığı iddialarıyla sarsılmıştı.

Taraftarlardan Tepkiler

İcardi’nin attığı gollerle taraftarın sevgisini kazandığı Galatasaray’da ayrılık haberi büyük üzüntüyle karşılandı. Bazı taraftarlar, İcardi’nin özel hayatındaki sorunlarının performansına olumsuz yansıyabileceğinden endişe duyarken, bazıları da bu durumun futbolcunun kariyerine zarar vereceğine inanıyor.

Çiftin ayrılığıyla ilgili gelişmeler, magazin ve spor basınında yankı uyandırmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde konuyla ilgili yeni açıklamalar ve detayların ortaya çıkması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.