enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Hollanda İngiltere EURO  2024 yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda İngiltere muhtemel 11’leri

Hollanda İngiltere EURO  2024 yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda İngiltere muhtemel 11’leri
REKLAM ALANI
10.07.2024 10:19
1
A+
A-

Avrupa Şampiyonası Finali: Hollanda’ya Karşı İngiltere

Avrupa Şampiyonası’nın heyecan dolu yolculuğu, 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü zirveye ulaşıyor. Wembley Stadyumu’nda oynanacak final maçında, Hollanda ile İngiltere, kıtanın en büyük futbol ödülünü kazanmak için karşı karşıya gelecek. İki takım, yarı finale giden dikenli bir yoldan geçerek, bu anı hak etti.

Hollanda’nın Yarı Finale Yolculuğu

Hollanda, Fransa, Avusturya ve Polonya’nın yer aldığı zorlu D Grubu’nda mücadele etti. Bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan takım, en iyi üçüncü grup ekibi olarak son 16 turuna yükselmeyi başardı. Romanya’yı 3-0 yenerek çeyrek finale yükselen Hollanda, Türkiye karşısında 1-0’lık bir geri dönüşe imza attı ve ikinci yarıda attığı gollerle yarı final biletini aldı.

İngiltere’nin Yarı Finale Yolculuğu

İngiltere, C Grubu’nda Danimarka, Slovenya ve Sırbistan ile karşılaştı. Beş puan toplayarak lider olarak son 16 turuna yükseldi. Slovakya karşısında geriden gelmeyi başaran İngiltere, Harry Kane’in uzatmalarda attığı golle çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde İsviçre’ye karşı zorlu bir mücadele veren İngiltere, normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere biten maçı penaltılarla geçmeyi başardı.

Final Maçının Yayın Bilgileri

Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek bu büyük karşılaşma, Türkiye saatiyle 22.00’de oynanacak. Maç, TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sonuç

Hollanda ve İngiltere, Wembley Stadyumu’nda oynanacak Avrupa Şampiyonası finalinde, Avrupa’nın en iyi futbol takımı olmak için mücadele edecek. İki takım da yarı finale giden yolda inanılmaz bir direnç ve kararlılık gösterdi. Final maçı, Avrupa futbolunun zirvesine tırmanmak isteyen iki devin destansı bir karşılaşmasına sahne olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.