enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Hepsiburada’da Büyük Eylül İndirimleri başladı

Hepsiburada’da Büyük Eylül İndirimleri başladı
REKLAM ALANI
10.09.2024 17:43
2
A+
A-

Hepsiburada Büyük Eylül İndirimleri Başladı

16 Eylül’e Kadar Okul Özel İndirimleri

Hepsiburada, okul ihtiyaçları için özel indirimler ve “Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde” seçenekleri sunuyor. Okul öncesi çocuklardan üniversite öğrencilerine kadar her yaş grubuna uygun avantajlı fiyatlar kullanıcıları bekliyor.

Teknoloji Tutkunları İçin İndirimler

YAZI ARASI REKLAM ALANI

9-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanyada dizüstü bilgisayar, kulaklık, monitör ve daha fazlasında 3 ay sonraya ertelenmiş ödeme imkanı var. Seçili tabletlerde 1000 TL’ye varan kupon indirimi, akıllı saat ve bilekliklerde ise sepet indirimi bulunuyor.

Kişisel Bakım ve Kozmetikte İndirimler

Kişisel bakım ve kozmetik kategorilerinde de özel fırsatlar yer alıyor. Seçili markalarda sepet indirimleri ve kuponlar mevcut.

Premium Üyelere Avantajlar

Hepsiburada Premium üyeleri, temizlikten kişisel bakıma birçok kategoride %15 ek indirim fırsatlarından yararlanabiliyor.

Kolay Alışveriş ve Hızlı Teslimat

Hepsiburada ile tek tıkla alışveriş ve HepsiJET randevulu teslimat hizmeti sayesinde kullanıcılar kargolarına istedikleri gün ve saatte ulaşabiliyor.

Kampanya sayfası: Hepsiburada Büyük Eylül İndirimleri

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.