enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Hazine’den 24 milyon liralık WC tadilatı

Hazine’den 24 milyon liralık WC tadilatı
REKLAM ALANI
05.07.2024 06:18
2
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Tuvalet İhalesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ankara’daki Dikmen yerleşkesindeki binaların tuvaletlerini yenilemek için 10 Haziran 2024 tarihinde ihale düzenledi. İhale kapsamındaki yenileme çalışmaları 150 gün sürecek ve 23 milyon 933 bin liraya mal olacak.

Bakan Mehmet Şimşek’in kamu kurumlarına yönelik genelgesinde, 3 yıllık bir süre için yeni inşaatların yapılmaması talimatı yer alıyordu. Ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı, bu genelgeye rağmen tuvalet yenileme ihalesini gerçekleştirdi.

Bakanlığın Dikmen yerleşkesi 10 ayrı bloktan oluşmaktadır. İhale kapsamında bu binalarda bulunan tuvaletler ve mekanik tesisatları yenilenecektir. Tuvalet duvarları ve zeminleri seramik kaplanacak, Hilton tipi lavabolar monte edilecektir.

Yenileme çalışmaları ayrıca boru, yalıtım ve elektrik tesisatlarını, ahşap kapı kasalarını ve kanatlarını, pencereleri ve camekanları da kapsamaktadır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın tuvalet yenileme ihalesi, kamuoyunda tartışmalara yol açtı. Bazıları genelge ihlali olarak gördükleri ihaleyi eleştirirken, bazıları da tuvaletlerin hijyen ve işlevsellik açısından yenilenmesinin gerekli olduğunu savundu.

İhaleyi kazanan firma çalışmalarına başlamış olup, yenileme çalışmalarının 5 ay içinde tamamlanması beklenmektedir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.