enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Hacılar’da son 10 yılda 2 milyon ağaç dikildi

Hacılar’da son 10 yılda 2 milyon ağaç dikildi
REKLAM ALANI
13.08.2024 17:50
3
A+
A-

Başlık: Hacılar’a Milyonlarca Ağaç

Giriş: Hacılar ilçesi, son 10 yılda orman varlığında önemli bir mesafe kat etti. Lifos, Kefeli ve Kuzey Erciyes bölgelerine yaklaşık 2 milyon ağaç dikildi.

Belediyenin Çalışmaları: Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, belediyenin ağaçlandırma çalışmalarına vurgu yaptı. Özdoğan, belediye olarak hem fidan diktiklerini hem de vatandaşlara fidan dağıtımı yaptıklarını ifade etti. 2019’dan bu yana 34 bin fidanı toprakla buluşturduklarını belirtti.

Orman Bölge Müdürlüğü’nün Çalışmaları: Başkan Özdoğan, Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’nün de ilçede ağaçlandırma çalışmaları yürüttüğünü söyledi. Müdürlüğün Lifos, Kefeli ve Kuzey Erciyes bölgelerine son 10 yılda 2 milyon ağaç diktiğini belirtti. Dikilen ağaçlar arasında sarıçam ve huş ağaçları yer alıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ormanın Faydaları: Özdoğan, orman varlığının artırılmasının çevresel faydalarına da dikkat çekti. Ormanların doğayı korumadığını, iklim değişikliğiyle mücadele ettiğini, hava kalitesini iyileştirdiğini ve biyolojik çeşitliliği desteklediğini ifade etti.

Vatandaşlara Çağrı: Başkan Özdoğan, vatandaşları ağaçlandırma çalışmalarına destek vermeye çağırdı. Orman varlığını artırmanın önemine değindi ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.