enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

HABAŞ yeni ticarilerini Almanya’da görücüye çıkardı

HABAŞ yeni ticarilerini Almanya’da görücüye çıkardı
REKLAM ALANI
17.09.2024 13:25
7
A+
A-

HABAŞ, IAA Transportation 2024’te Elektrikli ve Hidrojenle Çalışan Araçlarını Sergiledi

Türk sanayi devi HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024 Fuarı’nda elektrikli ve hidrojenle çalışan araçlarını tanıttı. Genel Müdür Hüseyin Urkun, “Türk mühendisliğinin eseri olan araçlarımızı dünya sahnesine sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Sürdürülebilirlik ve Yenilikçilik Temel İlke

HABAŞ, sürdürülebilirlik ve yenilikçiliği öncelikleri arasında görüyor. Bu doğrultuda geliştirdikleri elektrikli çekiciler ve otobüsler, çevre dostu ve geleceğin teknolojilerini içeriyor. Şirket, bu çözümlerle sektörde öncü olmayı hedefliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

STEELPOWER-e: Tam Elektrikli Çekici Kamyon

STEELPOWER-e, çevre dostu ve sıfır karbon emisyonlu bir araç olarak tasarlandı. Güçlü elektrikli motoru, 410 kW güç ve 3100 Nm tork sağlıyor. HABAŞ AR-GE merkezi tarafından geliştirilen yüksek kapasiteli lityum iyon bataryalar, kesintisiz operasyonlar için destek veriyor.

Comfortcity-H2: Fuel Cell Şehir İçi Otobüs

Hidrojenle çalışan Comfortcity-H2 otobüsü, çevreci tasarımı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor. Yenilenebilir enerjilerden elde edilen hidrojenle çalışan yakıt hücresi, elektrik üretiyor. Ortaya sadece su buharı çıkan Comfortcity-H2, hava kalitesine katkı sağlıyor. Hibrid teknolojisi sayesinde menzili 1000 kilometreden fazla.

Comfortcity-H2’nin elektrikli motoru, 410 kW güç ve 3100 Nm tork sunuyor. HABAŞ AR-GE merkezi tarafından geliştirilen lityum iyon bataryalar, uzun ömür ve menzil sağlıyor. Hafif karkas yapısı, daha fazla yolcu kapasitesine izin veriyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.