enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Guus Hiddink Türkiye’yi hafife aldı: Hollanda için sorun olmamalı

Guus Hiddink Türkiye’yi hafife aldı: Hollanda için sorun olmamalı
REKLAM ALANI
05.07.2024 09:32
13
A+
A-

EURO 2024’te Türkiye İçin Heyecan Verici Bir Eşleşme

Türkiye, EURO 2024’te çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya geliyor ve maç için geri sayım devam ediyor. Milli Takım’ı daha önce çalıştıran Hollandalı efsane teknik direktör Guus Hiddink, bu kritik karşılaşmayı değerlendirerek Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu.

Hollanda’nın Kolay Bir Yolculuğu Var

Hiddink, Hollanda’nın finale giden yolculuğunun nispeten “kolay” olacağını düşünüyor. “Futbolda her şeyin mümkün olduğunu” vurgulasa da Hollanda’nın Türkiye karşısında çok fazla sorun yaşamayacağını ifade etti. “Bizim için bu maç basit olmalı” dedi.

Türkiye’nin Önemli Eksiklikleri

Hiddink, Türkiye’nin önemli oyuncularının cezalı olması nedeniyle dezavantajlı bir durumda olduğunu belirtti. “Bu maç, Hollanda için sorun olmamalı” diye ekledi.

Hollanda’nın Maçı Koparacak Gücü Var

Hollanda’nın güçlü oyuncularının maçı erkenden koparabileceğine inanan Hiddink, “Oyuncularımız bunu yapabilmeli” dedi. Ancak ilk 1 saatte Türkiye’yi etkisiz kılmaları gerektiğini de vurguladı. “Avusturya maçında son yarım saatte geri çekildiler. Bizim oyuncularımız buna karşı fark yaratabilir” diye ekledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Eleştirilere Tepki

Hiddink, Hollanda’nın Avusturya’dan aldığı 3-2’lik yenilginin ardından takımın maruz kaldığı yoğun eleştirilere de değindi. Bu eleştirileri “fırsatçılık” olarak nitelendirdi. “Herkesin fikri hazırdı ve Hollanda hakkında şüpheleri vardı. Şimdi iyi bir maç oynadılar ve herkes bizi Avrupa şampiyonu olarak görüyor. Bu çok fırsatçı bir durum ama futbol dünyası böyle” diye belirtti.

Hollanda’nın Avrupa Şampiyonu Görülmesi

Hiddink, Hollanda’nın şu anda Avrupa şampiyonu olarak görüldüğünü ve dünyanın her yerinden tebrik mesajları aldığını söyledi. “Bu da diğer uç nokta ama Hollanda için bunu görmek güzel” diye ekledi.

Türkiye’nin Tepkilerinin Tek Maçlık Olduğu

Türkiye’nin tepkilerinin tek maçlık olduğunu düşünen Hiddink, “Romanya maçındaki futbolu herkes gördü. Şu anda Avustralya’dan Rusya’ya kadar dünyanın her yerinden bana ‘Avrupa şampiyonu olacaksınız’ şeklinde mesajlar geliyor. Bu da diğer uç nokta ama Hollanda için bunu görmek güzel” diye belirtti.

Hollanda Final Yolunda

Hiddink, Hollanda’nın final yolunda olduğunu düşünüyor. Ancak futbolun her zaman sürprizlere açık olduğunu da vurguladı. “Hollanda için final yolunda ilerliyoruz ama futbolda her şey olabilir” diye sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.