enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

George Clooney’den Biden’a ‘çekil’ çağrısı

George Clooney’den Biden’a ‘çekil’ çağrısı
REKLAM ALANI
10.07.2024 19:41
4
A+
A-

Joe Biden Hakkında Düşünceler

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump arasında gerçekleşen canlı yayındaki tartışmanın ardından tartışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ünlü aktör George Clooney, New York Times’ta Biden’la ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı. Clooney, Biden’a duyduğu saygı ve hayranlıktan bahsederek şu ifadeleri kullandı:

“Joe Biden’ı her zaman takdir ettim; bir senatör, başkan yardımcısı ve başkan olarak. Kendisini bir dost olarak görüyorum ve ona güveniyorum. Karakterine ve ahlaki değerlerine inanıyorum.”

Ancak Clooney, son zamanlarda gözlemlediği bir değişime dikkat çekti: “Son bağış etkinliğimizde, Biden’ı artık tanıdığım kişi gibi bulamadım. Korkarım, bu haliyle Kasım ayındaki seçimi kazanamayacağız.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Clooney, görüşünün sadece kendisine ait olmadığını vurguladı: “Özel olarak görüştüğüm tüm senatörler, kongre üyeleri ve valiler aynı görüşteler.”

Clooney, yazısını şu duygusal sözlerle sonlandırdı: “Joe Biden bir kahraman, 2020’de demokrasiyi kurtardı. 2024’te de aynı başarıya ihtiyaç var.”

Biden’ın canlı yayındaki performansı eleştirilere yol açtı ve birçok kişi adaylıktan çekilmesi çağrısında bulundu. Ancak Biden, yarıştaki zaferinden emin olduğunu belirterek bu çağrıları reddetti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.