enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0276
EURO
37,9125
ALTIN
2.820,48
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Galaxy AI ile yeni dönem başlıyor

Galaxy AI ile yeni dönem başlıyor
REKLAM ALANI
17.07.2024 10:45
2
A+
A-

Bu yeni yapay zeka teknolojisi sayesinde Samsung ekosistemindeki tüm ürünler uyum içinde çalışabiliyor.

Samsung, Galaxy AI’ın 2025 yılına kadar ücretsiz kullanılabileceğini duyurdu. Galaxy AI, 2024 yılı bitmeden 200 milyon Samsung cihazında etkin hale gelecek. Ayrıca, bu yeni nesil yapay zeka modeli, internet bağlantısı olmadan 16 dili çevrimdışı konuşabiliyor ve yıl sonuna kadar daha fazla dil desteği eklenmesi planlanıyor.

Galaxy AI, WhatsApp ve diğer üçüncü parti sohbet uygulamalarındaki sesli görüşmeleri anında istediğiniz dile çevirebiliyor. Bu özellik, dil bariyerini ortadan kaldırarak daha hızlı ve etkili iletişim sağlıyor. Henüz Türkçe dil desteğiyle ilgili bilgi verilmemiş olsa da, bu tür yenilikler Samsung kullanıcıları için büyük bir kolaylık sunuyor.

Samsung’un yeni akıllı saatleri, Galaxy AI ile güçlendirilmiş kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, sağlık durumlarını daha kapsamlı bir şekilde izleyebilir ve analiz edebilir. Galaxy AI, Samsung Sağlık uygulaması içinde adeta bir beyin gibi çalışarak tüm verilerin daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Galaxy AI, Samsung’un teknolojiyi daha insancıl ve erişilebilir kılma vizyonunun bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu yenilikler, Samsung’un gelecekte nasıl bir teknoloji dünyası tasavvur ettiğine dair ipuçları veriyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.