enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0714
EURO
37,8822
ALTIN
2.816,21
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C

GALATASARAY HABERLERİ: Zalewski’de Okan Buruk’un ısrarı var

GALATASARAY HABERLERİ: Zalewski’de Okan Buruk’un ısrarı var
REKLAM ALANI
11.09.2024 10:16
2
A+
A-

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılmasının ardından transferde hızlandı. İlk transfer dönemi 13 Eylül’de sona ereceğinden Sarı-Kırmızılılar, zamanla yarışıyor. Sağ ve sol kanatlarına takviye yapmak için pazarlıklar yapan Galatasaray, ilk sırayı Nicola Zalewski’ye verdi.

Teknik direktör Okan Buruk, 13 yabancı oyuncusu olduğunu ve yeni bir transfer için Zalewski’yi istediğini belirtti. Zalewski’nin çeşitli pozisyonlarda oynayabilmesi, Buruk’un işini kolaylaştıracak.

Galatasaray, Roma ile görüşmelere başladı ve 5 milyon euroluk bir teklif sundu. Polonyalı oyuncuyla da anlaşmaya varılması üzerine Galatasaray yöneticileri imza için İtalya’ya gitti.

Sol bek, sol kanat ve sağ kanatta oynayabilen Zalewski’yi kadrosuna katan Aslan, şimdi rotasını Frankfurtlu Junior Ebimbe’ye çevirdi. Zalewski’nin bonservisi alınırken Ebimbe için kiralama formülü düşünülüyordu ancak bu fikir askıya alındı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yusuf Demir’in durumu, yabancı oyuncu sayısına bağlı. Buruk, Demir’in 14. yabancı olarak takımda kalması durumunda ondan da yararlanmayı planlıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.