enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

GALATASARAY HABERLERİ: Gabriel Sara’nın sırrını SABAH Spor açıklıyor: Zidane

GALATASARAY HABERLERİ: Gabriel Sara’nın sırrını SABAH Spor açıklıyor: Zidane
26.10.2024 11:09
6
A+
A-

Paragraf 1:

Galatasaray uzun yıllardır orta sahasındaki Torreira’nın yanına takviyeler yapmaya çalıştı ancak istediği oyuncuyu bulamadı. Ancak bu sezon Sara’nın transferi bu sorunu çözdü. Oliveira, Midtsjö ve Ndombele’nin ideal eşlikçi olmadığı Torreira için Gabriel Sara tam olarak uygundu.

Paragraf 2:

Sara, 8 numaradaki sorunu kalıcı olarak çözerek Galatasaray’a hayat verdi. Brezilyalı oyuncu, yükselişteki performansını yıllardır büyüttüğü köpeği Zidane’a borçlu.

Paragraf 3:

Özel Uçak Tuttu ve Getirdi

Köpeğine “Zidane” adını veren Sara, Galatasaray’a katıldıktan sonra köpeğini İngiltere’den getirdi. Kulüp, süreci hızlandırmak için özel bir uçak ayarladı. “Zidane”in gelişiyle performansı artan 25 yaşındaki oyuncu, Rizespor, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Alanyaspor ve Elfsborg maçlarında 2 gol ve 4 asistle parladı.

Paragraf 4:

Sara, 7 yaşında izlediği 2006 Dünya Kupası’nda Zidane’a hayran kaldı ve kariyeri boyunca onu örnek aldı. Köpeğine “Zidane” adını veren Sara, Zekeriyaköy’deki bahçeli villasında evcil hayvanıyla birlikte yaşıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.