enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI NE ZAMAN? GS – BJK derbisi hangi kanalda, saat kaçta?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI NE ZAMAN? GS – BJK derbisi hangi kanalda, saat kaçta?
26.10.2024 09:51
6
A+
A-

Lyon ve Elfsborg’u Avrupa arenasında deviren Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Lig’de zirve mücadelesi için karşı karşıya gelecekler. Her iki takım da ligde henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

Galatasaray, 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak lider durumda. Beşiktaş ise 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik kaydetti. Maçtan galip çıkan takım, diğerinin sezonun ilk yenilgisini yaşatacak.

Avrupa maçlarının etkisiyle derbi mücadelesi 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak. Karşılaşma, Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, apandisit ameliyatı geçirdi. Buruk’un sağlık durumunun iyi olduğu ve maçtan önce takıma katılması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.