enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2349
EURO
37,0690
ALTIN
3.014,41
BIST
8.885,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Fred’den Jose Mourinho’ya övgü: “Harika bir menajer”

Fred’den Jose Mourinho’ya övgü: “Harika bir menajer”
22.10.2024 17:14
1
A+
A-

Fenerbahçe’de Fred, Mourinho Hakkında Konuştu

Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Fred, UEFA TV’ye açıklamalarda bulundu.

Fred, teknik direktörü Jose Mourinho’ya övgüler yağdırdı ve kendisini Manchester United’a getiren kilit isimlerden biri olarak tanımladı. Fred, Mourinho’nun kalitesinden bahsetmeye gerek olmadığını belirterek, onun harika bir menajer olduğunu ve kendisine minnettar olduğunu söyledi.

Fred, “Şimdi Fenerbahçe’deyim ve o da burada, yani tekrar bir aradayız. Onunla çalışmaktan çok mutluyum. O, teknik kadroya ve oyunculara çok şey katan harika ve saygı duyulan bir insan” dedi.

Fred, Mourinho ile birlikte iyi bir iş çıkaracaklarından emin olduğunu ve birçok şampiyonluk kazanmak istediklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.