enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Fiyat performans odaklı ürünlere rağbet artıyor

Fiyat performans odaklı ürünlere rağbet artıyor
REKLAM ALANI
31.08.2024 10:24
6
A+
A-

General Mobile ERA 50:

General Mobile ERA 50, 8,35 mm kalınlığında ve 200 gram ağırlığında, köşeleri yumuşatılmış hatlara sahip plastik arka yüzeyli bir telefon.

Ekran:

6,78 inç FHD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme hızına sahip ekranı, izleme ve oyun oynamak için mükemmel. Dokunmatik hassasiyeti, kolay gezinme sağlar.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İşlemci:

MediaTek’in Helio G88 işlemcisi, 256 GB dahili depolama ve 6 GB RAM ile destekleniyor. Sanal RAM artırma özelliği, toplam RAM’i 12 GB’a çıkararak performansı artırıyor.

İşletim Sistemi ve Arayüz:

En yeni Android 14 işletim sistemine ve güvenlik yamasına sahip. Arayüz sade ve performanslı olup hızlı bir şekilde alışmak mümkün.

Oyun Performansı:

Düşük grafik işlem gücü gerektiren oyunları sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor. Platform oyunları, kelime oyunları ve hatta Call of Duty gibi çevrimiçi FPS oyunlarını bile düşük grafik ayarlarında akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor.

Hoparlörler ve Radyo:

Stereo hoparlör sistemi ve FM radyo bulunuyor. Kablolu kulaklıklar da kutudan çıkıyor. Kulaklıklar olmadan da stereo hoparlörlerden yararlanılabilir.

Kameralar:

108 MP ana kamera, gündüz çekimlerinde net fotoğraflar çekerken, hareketli çekimlerde ve videolarda aynı performansı gösteremiyor. 32 MP ön kamera ise iyi ışık koşullarında güzel selfie’ler yakalıyor.

Pil:

5000 mAh pili ile tek şarjla bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor. 33 W hızlı şarj desteği, cihazı %50’ye kadar yaklaşık 25 dakikada şarj ediyor.

Diğer Özellikler:

Günlük yaşamı kolaylaştıran NFC kablosuz iletişim teknolojisi mevcut.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.