enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0654
EURO
38,0580
ALTIN
2.823,53
BIST
9.871,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smart’ta!

Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smart’ta!
REKLAM ALANI
10.08.2024 16:43
4
A+
A-

Türk Sinemasında Önemli Biyografilerin D-Smart’ta Buluşması

Son dönemde Türk sineması, biyografi türünde değerli eserlere imza atıyor. D-Smart da yaşamı etkileyen sıra dışı kişiliklerin öykülerini ekranlara taşıyor.

Oscar Adayı ‘Ayla’: Kore Savaşı’nın Yürek Burkan Hikayesi

Oscar ödülü için “Yabancı Dilde En İyi Film” kategorisinde aday adayı olan “Ayla”, Kore Savaşı’nın çetin koşullarında yaşanan sevgi dolu bir ilişkiyi anlatıyor. İsmail Hacıoğlu’nun başrolünü üstlendiği film, Kore’ye giden Süleyman’ın savaşta öksüz kalan bir Koreli kızla kurduğu bağı konu alıyor. Ayla, Kore’de savaşan Süleyman Dilbirliği’nin gerçek yaşamından esinleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Efsanevi Müzisyen Müslüm Gürses’in Hikayesi “Müslüm”

Türk müziğinin efsanesi Müslüm Gürses’in yaşamı “Müslüm” adlı bir filmde beyaz perdeye taşınıyor. Ağustos ayında MovieSmart Türk’te yayınlanacak olan biyografi türündeki yapımda, Müslüm Gürses’i Timuçin Esen canlandırıyor. Film, Gürses’in Şanlıurfa’daki çocukluğundan İstanbul’daki müzik dolu hayatına kadar uzanan bir yolculuğu konu alıyor.

Halterin Unutulmaz İsmi “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu”

Dünya halter tarihinin en unutulmaz isimlerinden biri olan Naim Süleymanoğlu’nun hayatı da “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde beyaz perdeye aktarılıyor. MovieSmart Türk’te izleyicilerle buluşacak olan film, Bulgaristan’ın Ahatlı köyünde başlayan ve maceralarla dolu bir yaşamı konu alıyor. Naim Süleymanoğlu’na etkileyici bir performansla Hayat Van Eck hayat veriyor.

2. Dünya Savaşı’nın Casusluk Öyküsü “Çiçero”

Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in başrollerini paylaştığı “Çiçero”, 2. Dünya Savaşı sırasında yaşanan bir casusluk hikayesini anlatıyor. Film, savaşta İngiltere’nin Ankara büyükelçiliğinde çalışırken Nazi Almanyası’na casusluk yapan Arnavut asıllı İlyas Bazna’nın hayatına odaklanıyor.

Diğer Önemli Türk Sineması Eserleri

MovieSmart Türk ve D-Smart GO’da önümüzdeki aylarda Türk sinemasının seçkin eserleri de yer alacak. Bu filmler arasında “Cinayet Süsü”, “Çakallarla Dans”, “Mutlu Aile Defteri”, “Nadide Hayat”, “Dönerse Senindir”, “Aşk Sana Benzer”, “Benim Adım Feridun”, “Dabbe: Zehr-i Cin”, “Ölümlü Dünya”, “Çakallarla Dans 2”, “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı”, “Yok Artık”, “Can Feda”, “Git Başımdan”, “Maide’nin Altın Günü”, “İkimizin Yerine”, “Dabbe 3: Bir Cin Vakası” yer alıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.