enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Ferrari, ilk elektrikli otomobilini çıkarmaya hazırlanıyor

Ferrari, ilk elektrikli otomobilini çıkarmaya hazırlanıyor
REKLAM ALANI
27.06.2024 10:47
4
A+
A-

Ferrari’nin Elektrifikasyon Yolculuğu ve Yeni Fabrikası

Ferrari, yeni otomobilleriyle ilgili bilgileri gizli tutarken, fiyat etiketi yaklaşık 537.000 dolar olacak. 2025 sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor (teslimatlar 2026’ya kadar uzayabilir) ve sınırlı sayıda üretilecek. Ayrıca, ikinci bir elektrikli Ferrari’nin geliştirildiği söyleniyor.

Maranello’daki Ferrari’nin yeni fabrikası, üretim kapasitesinde bir artışa işaret ediyor. Şirket, elektrik çağında bile markanın kimliğini korumaya odaklanıyor. Ferrari, elektrikli araçları için “gerçek bir ses” vaat ediyor ve markanın ayırt edici özelliğini sürdürmeyi hedefliyor. Yıllık üretim rakamlarının 20.000 civarında olması bekleniyor. Elektrikli araçların 2026 yılına kadar şirket satışlarının %5’ini, 2030 yılına kadar ise %40’ını oluşturması tahmin ediliyor.

Bu elektrifikasyon dönüşümü, Maranello’daki yeni fabrikanın resmen açılmasıyla gerçekleşiyor. Purosangue SUV’nin başarısına rağmen, Ferrari yalnızca bir SUV markası olarak görülmekten kaçınıyor. Yeni tesis, üretim kapasitesinde bir artışa işaret ediyor ve merakla beklenen hiper otomobilin bu yılın sonlarında tanıtılması bekleniyor. Ferrari’nin geleceği, kükreyen V12 motorların ve sessiz elektrikli motorların bir arada var olacağı, yenilik ve geleneği dengeleyen bir yapıya sahip olacak gibi görünüyor.

Ferrari, elektrikli araçlara geçiş yaparken, yeni fabrikasıyla üretim kapasitesini artırıyor. Purosangue SUV’nin başarısı, şirketin lüks SUV pazarındaki gücünü gösterirken, yeni hiper otomobilin yaklaşan tanıtımı, Ferrari’nin performans odaklı mirasına bağlılığını vurguluyor. Ferrari, hem elektrifikasyon hem de geleneksel araç teknolojisini kucaklayarak, gelecekteki otomotiv manzarasında öncü bir konumda kalmayı hedefliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Şirket, elektrikli araçların geliştirilmesinde, markanın imza niteliğindeki performans özelliklerinden ödün vermeden “gerçek bir ses” sağlamaya öncelik veriyor. Ferrari, gelecekteki elektrikli araçları için ses vaadiyle, duygusal çekiciliği sürdürmeyi ve markanın mirasını korumayı amaçlıyor. Ferrari’nin yeni fabrikası, şirketin elektrik çağındaki yüksek üretim hedeflerini karşılamasına yardımcı olurken, yaklaşan hiper otomobil, ikonik otomobil üreticisinin yenilikçi ve heyecan verici geleceğinin bir kanıtı olarak hizmet edecek.

Ferrari, gelenek ve modern teknolojinin dinamik bir karışımı ile geleceğe odaklanıyor. Elektrifikasyon yolculuğu, performans, lüks ve duygusal çekimlilik arayışında yeni bir sayfa açarken, yeni fabrika, şirketin üstün otomobil üretim kapasitesini destekliyor. Ferrari’nin yaklaşan hiper otomobili, bu iki dünyanın birleşimini sergileyecek ve markanın otomotiv efsanesi olarak devam eden mirasını daha da güçlendirecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.