enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenomen yarışma geri dönüyor! Kırmızılı kadın Aslı Hünel ilk kez konuştu

Fenomen yarışma geri dönüyor! Kırmızılı kadın Aslı Hünel ilk kez konuştu
REKLAM ALANI
03.08.2024 10:56
3
A+
A-

Gelinim Mutfakta’yla Hünel Ekranlara Dönüyor

Hünel, Gelinim Mutfakta’nın yeni sezon çekimleri için kameralar karşısına geçti. Seyircilerle arasında sevgi dolu bir bağ olduğunu vurguladı: “Kadınları seviyorum ve onlar da beni seviyor.”

Ezber Bozan Tanıtım Filmi

Aslı Hünel, çok ses getiren tanıtım filmi hakkında da konuştu. Kanal D ve yapımcı Erhan Öz’ün fikri olduğunu söyleyerek, “İlk başta ayakkabı reklamı gibi olacağını düşündüm” dedi. Ancak çok heyecan verici bulduğunu ve harika bir çekim olduğunu belirtti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yeni Şarkılar ve Yenilikler

Hünel, yarışmayla birlikte hayatında başka yenilikler de olduğunu paylaştı: “Sunuculuğun yanı sıra müzik de yapmayı çok seviyorum. Ama tempo nedeniyle ilgilenemedim. Şimdi çekimlerden önce hemen stüdyoya girdim. İki yeni şarkım var ve onlara klip çekmeyi planlıyorum.”

Yeni Sezon

Devam eden yarışmada her günün en başarılı yarışmacısı bir çeyrek altın kazanacak. Haftanın en iyi gelini ise 10 altın bilezik sahibi olacak. Gelinim Mutfakta, 5 Ağustos Pazartesi günü Kanal D’de ekranlara dönecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.