enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Fenerbahçe’den Çağlar Söyüncü transfer açıklaması

Fenerbahçe’den Çağlar Söyüncü transfer açıklaması
REKLAM ALANI
01.07.2024 20:45
4
A+
A-

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü Transferi İçin Görüşmeleri Başlattı

Milli stoper Çağlar Söyüncü’nün Fenerbahçe’ye transfer süreci hız kazandı. Sarı-Lacivertli kulüp, Atletico Madrid ile oyuncuyu kalıcı olarak kadrosuna katmak için masaya oturduğunu bildirdi.

28 yaşındaki Söyüncü, geçirdiği sakatlık nedeniyle EURO 2024 kadrosundan çıkarılmıştı. Ancak Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan deneyimli savunmacı, çıktığı 16 maçta 2 gol kaydederek savunmanın bel kemiği haline geldi.

Fenerbahçe Kulübü, Ocak 2024’te 2 milyon Euro bedelle kiraladığı Söyüncü’nün transferi için KAP’a şu açıklamayı yaptı:

"Profesyonel futbolcu Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Club Atlético de Madrid ile görüşmelere başlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sarı-Lacivertliler, Söyüncü’nün deneyimi ve performansı ile savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Atletico Madrid ise kadroda fazla forma şansı bulamayan oyuncuyu satarak bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Söyüncü, Fenerbahçe’nin sürekli kadrosuna dahil olacak ve sarı-lacivertli forma altında kariyerine devam edecek. Milli stoperin takıma sağlayacağı katkı, Fenerbahçe’nin hem Süper Lig hem de Avrupa kupalarındaki hedefleri için büyük önem taşıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.