enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Fenerbahçe’de Cenk Tosun sesleri… Resmi teklif yapıldı!

Fenerbahçe’de Cenk Tosun sesleri… Resmi teklif yapıldı!
REKLAM ALANI
12.07.2024 14:33
1
A+
A-

Fenerbahçe’nin Yerli Golcü Hedefi: Cenk Tosun

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmaları konusunda da adımlar atmaya başladı. Sarı-lacivertliler, yerli golcü arayışında somut adımlar atarak Cenk Tosun ile temaslarını hızlandırdı.

EURO 2024’ün sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe, yerli forvet konusunda harekete geçti ve Roma’nın teknik direktörü José Mourinho’nun da isteğiyle hızlı aksiyon aldı.

Beşiktaş’ın Teklifine Ret

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yenilemeye sıcak bakmayan milli golcü Cenk Tosun ile iletişime geçen Fenerbahçe, oyuncuya resmi teklifte bulundu. Tosun’un teklife olumlu yanıt vermesi halinde sarı-lacivertli formayı giyecek.

Fenerbahçe’nin yerli golcü planında bir numaralı aday olan 32 yaşındaki santrfor, Süper Lig’de 274 maçta 104 gole imza attı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kariyerinde Everton forması da giyen Cenk Tosun, Ocak 2018’de rekor bir bonservis bedeliyle İngiliz ekibine transfer olmuştu. Ay-yıldızlı formayı 53 kez giyen tecrübeli golcü, 21 kez rakip fileleri havalandırdı.

Transfer Süreci ve Fenerbahçe’nin Planları

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferinin gerçekleşmesi halinde yerli golcü eksikliğini gidermiş olacak. Sarı-lacivertliler, Tosun’un tecrübesi ve gol yollarındaki etkinliğinden yararlanmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Tosun’a ek olarak başka yerli oyuncuları da transfer listesine aldı. Sarı-lacivertliler, kadrosunu güçlendirerek Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşmayı hedefliyor.

Tosun transferi, Fenerbahçe’nin yeni sezon için yaptığı önemli hamlelerden biri olacak. Sarı-lacivertliler, Tosun’un kalitesini ve tecrübesini takıma kazandırarak hem Süper Lig’de hem de Avrupa kupalarında iddiasını artırmayı planlıyor.

Cenk Tosun’un Fenerbahçe’ye transferi, Süper Lig’in en heyecan verici transferlerinden biri olma potansiyeline sahip. Tosun’un formayı giymesi halinde, sarı-lacivertli taraftarların büyük bir heyecan yaşayacağı kesin.

Fenerbahçe, yerli golcü ve diğer transfer hedefleri konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, yeni sezon için güçlü bir kadro kurarak hedeflerine ulaşmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.